Title of a News Article

Aşiret desteğini açıkladı...

Aşiret desteğini açıkladı...
banner206
 Demokrat Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya aşiret ve ailelerden destek ile katılım devam ediyor.
KATILIM MİTİNG HAVASINDA GERÇEKLEŞTİ Son olarak Atilla’ya ilçenin önde gelen aşiretlerinden Tammahi ve Hemed El Hüseyni Aşireti’nden destek geldi. İki aşiretten yüzlerce kişi ilçe merkezinden Demokrat Parti seçim bürosuna kadar ellerindeki pankartlarla destek yürüyüşü yapıp ardından Demokrat Parti’ye katılım sağladılar. Miting havası içerisinde gerçekleşen katılımda iki aşiretin mensupları hep bir ağızdan “Menderes Atilla” dedi. Katılımda vatandaşlar sık sık “Başkan Atilla, Dik Dur Eğilme Ceylanpınar Seninle” sloganları attılar.
“ATİLLA CEYLANPINAR’SIZ OLMAZ, CEYLANPINAR’DA ATİLLA’SIZ OLMAZ” Menderes Atilla, Atilla Ailesi’nin Ceylanpınar ile bütünleştiğini ifade ederek, “Biz seçime kazanmadan önce Ceylanpınar kocaman bir köy idi. Kırsalı olsun ilçe merkezi olsun yaşanmaz bir haldeydi. 5 yıllık belediye sürecimin iki yılı hep dışarıda geçti. Bende Ceylanpınar’a hizmet etmek için dilendim. Sonunda 100 trilyonun üzerinde hizmet getirdik. Ceylanpınar’a 50 yılda gelmeyecek hizmetler 5 yılda geldi. Önümüzdeki dönemde programımıza da koymuşuz köy işlerine girmiş olacağız. Gençlik merkezi yaptık, kültür merkezi yaptık, 72 tane taziye evi yaptık, 100 kilometrenin üzerinde kanalizasyon çektik kısaca yapmadığımız bir şey kalmadı. Kısaca Ceylanpınar’ı değiştirdik, dönüştürdük ve yaşanabilir bir ilçe haline getirdik. Ceylanpınar’a en büyük hizmetleri Atilla Ailesi yapmıştır. Atilla demek Ceylanpınar demek, Ceylanpınar demek Atilla demektir. Artık Atilla Ceylanpınar’sız olmaz, Ceylanpınar’da Atilla’sız olmaz” dedi.

“CEYLANPINAR’A DA TUZAK KURULUYOR, BURADA RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A DA TUZAK KURUYORLAR” Tammahi Aşireti Kanaat Önderi Abdülkerim Koç, Menderes Atill’ya ve Ceylanpınar’a bir tuzak kurulmak istendiğini belirterek, “Biz Ceylanpınar’ı dağlarında ceylanlar, sokaklarında yiğitleriyle tanıdık. Siz 31 Mart günü yiğitler olarak hakkın yanında ve haksızlığın karşısında duracaksınız. Siz burada sadece seçime gitmeyeceksiniz, zalime de dur diyeceksiniz. Burada haksızlığa dur denilecek. Burada yıllardan beridir siz de biliyorsunuz ki,  Atilla Ailesi sizler için, Ceylanpınar için ölümle karşı karşıya geliyor. Öyle merciler ki sadece sizlere değil Ceylanpınar’a da tuzak kuruluyor, burada Recep Tayyip Erdoğan’a da tuzak kuruyorlar. Bunu Şanlıurfa’nın genelinde yapıyorlar. Ceylanpınar’da zalimler zulümlerini gerçekleştirmenin peşindeler. Sizler yiğitliğinizi, hakkın yanında olduğunuzu eğer göstermek istiyorsanız 31 Mart’ta sandıkları patlatmalısınız” diye konuştu.

“BİZ HUZURUN PEŞİNDEYİZ, BİZ KARDEŞLİĞİN PEŞİNDEYİZ” Eski Belediye Başkanı ve Kanaat Önderi Mehmet Atilla, kendilerinin huzur ve kardeşlik peişinde olduklarının altını çizerek, “Bizim en büyük güvencemiz bu bayraktır. Biz kimseye karşı değiliz. Biz kriptocu AKP’lilere karşıyız. Onlar kendilerini biliyorlar, ben onlara buradan seslenmek istiyorum. Sen o kadar kendine güveniyorsan bir çık, ne ben ne Menderes tenezzül etmeyiz senin karşına çıkmaya. Oğlum Seyithan’ı karşına koyalım. Bir yarış bakalım, kaç oy alacaksın? Sen bu memlekette zurnanın son deliğisin, kimsin sen? Biz huzurun peşindeyiz, biz kardeşliğin peşindeyiz. Biz hiçbir zaman ayrım yapmadık. Benim annem Kürt gurur duyuyorum, Kürtler ile gurur duyuyorum. Ama benim karşı olduğum bir kesim var. Ben Kürtçülere karşıyım, ben Arapçılara karşıyım, ben Türkçülere karşıyım. Ben ırkçılık yapanların hepsine karşıyım” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2019, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195