Title of a News Article

Aşiret önderlerinden Erdoğan’a tam destek

.

Aşiret önderlerinden Erdoğan’a tam destek
banner206

Eski İl genel Meclis Üyesi Hikmet Başak tarafından Akçakale’de verilen yemekte bir araya gelen aşiret önderleri, son bir haftada yaşanan siyasi gelişmelerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek verdiler.

Akçakale İlçesinin kanaat önderlerinden eski İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Başak, Akçakale İlçesine bağlı Akbilek Köyündeki evinde Urfa, Harran ve Akçakale ilçesindeki aşiret önderlerini bir araya getirerek, yemek verdi. Yemeğe AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Kılıç, bölgenin kanaat önderlerinden, Ahmet Akay, Halit Arslan, Halil Alkan, Mehmet Günak, Mehmet Kayacan, Halaf Yıldız, Mahmut Kaymaz, Şerdil Karahan, İsmail Büyükaslan ve Gazeteci Reşat Uzun uğur Beyazgül, İsa kızıldemır, Aslan Güneş  ile yaklaşık 200 kişi katıldı.

Yemeğin ardından Akçakale, Harran ve Urfa’da yaşanan sorunlar konuşulurken, terör olayları ve Suriye sınırındaki gelişmeler de ele alındı. Kanaat önderleri ve aşiret reisleri, son bir haftada yaşanan siyasi gelişmelerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek verdiler.

Milletvekili Halil Özcan ise, TBMM’deki çalışmalar ve Ortadoğu’daki gelişmelerle ilgili bilgiler verdi.

 


Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2016, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195