Title of a News Article

Askerlik yerleri açıklandı...

Askerlik yerleri açıklandı...
banner206

Askerlik yerleri açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı tarafından Ocak/Şubat/Mart 2020’de silahaltına alınacak yedek subay/astsubay, erler ile 2020’de bedelli askerlik yapacak yükümlülerin sınıflandırma sonuçları bugünden itibaren e-devlet ve Askerlik Şubesi Başkanlıklarından öğrenilebilecektir. Askerlik yerlerini sorgulamak isteyen adaylar E-devlet üzerinde yer alan er sınıflandırma sonucu ve yedek subay sınıflandırma sonucu ekranları üzerinden sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilecek.

2000/1 askerlik yerleri açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Ocak/Şubat/Mart 2020’de silahaltına alınacak yedek subay/astsubay, erler ile 2020’de bedelli askerlik yapacak yükümlülerin sınıflandırma sonuçları bugünden itibaren e-devlet ve Askerlik Şubesi Başkanlıklarından öğrenilebilecektir.

ASKERLİK YERLERİ NASIL SORGULANIR?

Askerlik yerleri açıklandığı andan itibaren E-devlet Er sınıflandırma sonucu veya yedek subay sınıflandırma sonucu ekranı üzerinden sorgulama yapabileceksiniz.

5. SEÇİM VE SINIFLANDIRMA SONUCUNDA;

A. YEDEK SUBAY ADAYLARI İLE YEDEK ASTSUBAY ADAYLARI 30 OCAK 2020 TARİHİNDE, ER/ERBAŞ STATÜSÜNE AYRILANLARDAN OCAK CELP VE SEVK DÖNEMİNE TABİ OLANLAR 30 OCAK 2020 TARİHİNDE, ŞUBAT CELP VE SEVK DÖNEMİNE TABİ OLANLAR 26 ŞUBAT 2020 TARİHİNDE, MART CELP VE SEVK DÖNEMİNE TABİ OLANLAR İSE 19 MART 2020 TARİHİNDE TERTİP EDİLDİKLERİ BİRLİKLERE SEVK EDİLECEKLERDİR.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195