Title of a News Article

ASKON Dualarla açıldı...

ASKON Dualarla açıldı...
banner206

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şubesi, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın katıldığı törenle açıldı.

Atatürk Bulvarı’nda bulunan ASKON Şubesinin açılışına Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın yanı sıra Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Oktay Yaşar, ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca, ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin, AK Parti İl Başkan Vekili Halit Taşdönderen, ASKON Şube Başkanı Orhan Şahin, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

ASKON Şube Başkanı Orhan Şahin’in açılış konuşmasıyla başlayan programda ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca, dernek hakkında bilgiler verdi. Derneğin amacını anlatan Koca, ASKON’u Urfa’da açmalarından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Daha sonra bir konuşma yapan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ise, Şanlıurfa’nın 6. Teşvik Paketinde yer almasından dolayı yatırımların bir hayli arttığını belirterek, “Şanlıurfa, son yıllarda gerek sanayileşme gerek turizm ve gerekse de diğer alanlarda büyük bir gelişme yaşadı. Bu gelişmenin önümüzdeki yıllarda da devam etmesini arzuluyorum” dedi.

Kalkınma Bakanlığı’nın Urfa’ya yaptığı çalışmalardan bahseden Yılmaz, Osman Bey Kampusu’nda devam eden Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi inşaatının tamamlanabilmesi için 100 Milyon TL kaynak aktardıklarını belirtti.

ASKON’un Urfa Şubesi, konuşmaların ardından İl Müftüsü İhsan Açık’ın okuduğu dualar eşliğinde açıldı. Açılışın ardından ASKON tarafından Bakan Yılmaz’a üzerinde adı Arapça yazılı bir tablo hediye edildi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2014, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195