Title of a News Article

Aslan "Halkımız En İyi Hizmete Layık"

Aslan "Halkımız En İyi Hizmete Layık"
banner206

Şanlıurfa ve başka illerde turizmden, petrolcülüğe, zeytin yağı fabrikaları, inşaat, avm gibi bir çok alanda yatırımları bulunan Urfalı iş adamı Çetin Aslan Urfa Haber'e özel açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa'lı iş adamı Çetin Aslan Şanlıurfa'nın hizmetin en iyisine layık olduğunu bu yüzden en iyi işletmeci ve iş adamları ile çalıştıklarını söyledi.

Çetin Aslan Urfa Haber'e yaptığı özel açıklamada, Şanlıurfa'nın hizmetin en iyisine layık olduğunu, bu yüzden de kendilerinin bu konuya özel eğildiklerini hizmetin en kalitelisini Urfa'ya kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

Çetin Aslan " Tüm Şanlıurfalıların yakından tanıdığı rahmetli babam İmam Aslan'ın bu şehirde 1950 yılından bu güne Şanlıurfa'ya kazandırdığı en iyi  hizmet anlayışının geleneğini bizlerde Aslan Şirketler Grubu olarak, turizimden, sanayiye, avm, otel ve petrol işletmeciliğine kadar devam ettirmeye çalışıyoruz.

Bu yüzden iş partnerlerimizi seçerken, birlikte çalışacağımız yerlerdeki, o yerin en iyileri ile çalışma konusunda taviz vermiyoruz.

Bu günde, Şanlıurfa'da yıllardır Şanlıurfa merkezde yer alan akar yakıt istasyonumuzu, Şanlıurfalıların bu sektörde en iyisi olduğuna inandığı, ve hizmeti ile Şanlıurfalılarının gönlünü feth eden bir firmamıza işletmesini verme kararı aldık. Yaptığımız görüşmeler neticesinde, Şanlıurfa'da bu işi en iyi yapan firmalardan biri olan Petrol Ofisi Bayisi İzol Petrol ile yaklaşık 3 yıllık bir mukavele imzalayarak, akar yakıt işletme işi için birlikte Şanlıurfa'ya hizmet etme kararı aldık.

Ben inanıyorum ki, bu iş birliği ile Şanlıurfalı vatandaşlarımız, İzol Petrol'ün Karaköprü'de ortaya koyduğu ve tercih ettiği hizmetin aynısını şehir merkezinde de kalite ve hizmetten ödün vermeyen bu firmamızdan aynı hizmeti almanın mutluluğunu yaşayacak.

Çünkü, biz bu şehire en iyi hizmeti vermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Halkımızın da bunun farkında olduğundan zerre endişemiz yoktur.” Dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gölge
Gölge - 5 yıl Önce

İyi bi PKK'lı

SIRADAKİ HABER

banner195