Title of a News Article

“AŞURE GÜNÜ“NE DAVETLİSİNİZ

.

“AŞURE GÜNÜ“NE DAVETLİSİNİZ
banner206
Haliliye Belediyesi, Muharrem Ayı nedeniyle aşure günü düzenleyecek. Aşure dağıtımının ardından Muharrem ayı ve Aşure Günü konulu panel, Hat Sergisi ve Kur'an tilaveti ve ilahi programları gerçekleştirilecek.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Muharrem Ayı dolayısıyla 3 Kasım Pazartesi günü Rabia Meydanı’nda aşure günü düzenleyecek. Saat 10.00’da Aşure Duası’nın okunmasının ardından başlayacak olan programda, vatandaşlara saat 10.30 itibariyle aşureleri dağıtılacak.

"MUHARREM AYI" KONULU PANEL

Aşure dağıtımının ardından saat 14.00’da Mehmet Akif İnan Konferans Salonu’nda (UrfaCity); Prof. Dr. Mustafa Ekinci, Doç. Dr. Celil Abuzer, Doç. Dr. Namık Kemal Karabiber ve Öğt. Gör. Mehmet Oymak tarafından "Muharrem Ayı ve Aşure Günü" konulu panel düzenlenecek. Panelin sona ermesiyle birlikte de, Şurkav arşivinden Hat Sergisi’nin açılışı gerçekleştirilecek.

KUR’AN TİLAVETİ DÜZENLENECEK

Mehmet Akif İnan Konferans Salonu’nda; saat 19.30’da ise İsmail Coşar ve arkadaşları tarafından Kur’an tilaveti gerçekleştirilip ilahi ve kasideler okunacak. Programın sonunda da, emeği geçenlere plaket  takdim edilip kapanış konuşması olacak.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Aşure günü etkinliklerine bütün vatandaşların beklediklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2014, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195