Title of a News Article

Atilla'dan Zafer Bayramı mesajı...

.

Atilla'dan Zafer Bayramı mesajı...
banner206
 Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Atilla, mesajında şunları kaydetti;

"30 Ağustos Zaferi Türk  tarihinde önemli bir dönüm noktasıdır. Bu gün bir ulusun destansı direnişinin  zaferle taçlandığı tarihtir. 30 Ağustos bir milletin sabırla ve derin bir inançla sürdürdüğü özgürlük  mücadelesinin zaferle sonuçlandığı gündür.Bu zaferle beraber yokluklar ve imkansızlıklar içinde hür yaşama idealine ve iradesine sahip bir milletin başarısı  tarih sayfalarındaki  yerini almıştır.

Bugün de yaşadığımız olaylar milletimizin demokrasiye, bağımsızlığımıza ve milli iradeye olan bağlılığını ortaya koymaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti  ulaşımda,  teknolojide , eğitim ve sağlıkta  kat ettiği mesafelerle , adalete, hukuk devleti ilkesine, insan hak ve hürriyetlerine olan bağlılığıyla  ve en önemlisi bağımsız ve onurlu duruşu ile muasır medeniyetlerin üzerine çıkma hedefine her zamankinden çok daha yakındır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın bu yıl 94. yıldönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum."

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2016, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195