Title of a News Article

Atilla, Gazeteciler Günü'nü kutladı

.

Atilla, Gazeteciler Günü'nü kutladı
banner206

 Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 10 Ocak Gazeteciler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımlandı.  Başkan Atilla, “Gazetecilik, en zor mesleklerden biridir. Donanımlı ve özverili olmak, gazeteciliğin olmazsa olmazıdır” dedi.

10 Ocak Gazeteciler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımlayan Başkan Atilla, mesajında şu ifadelere yer verdi: Demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde vefakâr gazetecilerimizin yaptıkları hizmet, takdir edilmesi gereken kutsal bir olgudur. Zor şartlar altında özverili çalışmalar ile geçmişe not, geleceğe kaynak sağlayan basın mensuplarımızın çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve yasal haklarının korunması en samimi temennilerim arasındadır. Basın kuruluşları, bir ülkedeki demokrasinin güçlenmesine katkı sağlarlar ve bulundukları bölgenin sorunlarını gündeme taşıyarak bu sorunların çözümü noktasında önemli görevler üstlenmektedirler. Gazetecilik, en zor mesleklerden biridir. Donanımlı ve özverili olmak, gazeteciliğin olmazsa olmazıdır.

Tüm bu duygu ve düşüncelerimle, Ceylanpınar’da ve ülkemizde görev yapan basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, ilimizde yerel basınımızda emeği geçen ancak şu an aramızda olmayan tüm çalışanları vefa, hayatta olmayanları rahmetle anarken 2016 yılında sağlık, başarı ve huzur diliyorum’’ ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2016, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195