Title of a News Article

Atilla Son Yolculuğuna Uğurlandı

​​​​​​​Ceylanpınar Belediyesinde 2 dönem başkanlık görevini yürüten Mehmet Sait Atilla, bugün dualar eşliğinde defnedildi.

Atilla Son Yolculuğuna Uğurlandı
banner206

(URFASTAR) İstanbul'da hayata veda eden Eski Ceylanpınar Belediye Başkanı Mehmet Sait Atilla, bugün dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Eski Ceylanpınar Belediye Başkanı olan Menderes Atilla'nın da ağabeyi olan Mehmet Sait Atilla'nın bugün düzenlenen cenaze törenine çok sayıda seveni katıldı. Sabah saatlerinde Mardin Havalimanından alınarak ilçeye getirilen Atilla'nın cenazesi Seydo Atilla Mahallesindeki evine getirildikten sonra binlerce kişinin katılımı ile aile mezarlığına götürülerek defnedildi.

Menderes Atilla da sosyal medyadan yaptığı duyurusunda "'Reis babamız, ağabeyim, ailemizin ulu çınarı ve birçoğumuzun Reis Babası Mehmet Atilla hakka yürüdü. Cenazesi yarın sabah saat 9’da Mardin hava limanından alınıp Ceylanpınar mezarlığında defnedilecek. Hepimizin başı sağ olsun'' ifadelerini kullanmıştı.

Ceylapınar'da 2 dönem Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Sait Atilla tedavi gördüğü İstanbul'da yaşamını yitirmişti. 5 çocuk babası olan 67 yaşındaki Atilla, Ceylanpınar'ın unutulamayan isimleri arasında yer almıştı. İstanbul'da önceki gece hayatını kaybeden Atilla, Eski Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın da ağabeyiydi.

cenaze törenine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ak Parti Haliliye ilçe başkanı İbrahim Eyüpoğlu, Haliliye eski Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eski il Genel meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, Birecik Belediye Başkan yardımcısı Reşat Uzun, Ziraat odası başkanı Ahmet Eyüpoğlu, ve binlerce kişi katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2021, 15:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Terko
Terko - 3 yıl Önce

Reşat uzun kendin bir haltmışın gibi adını yazmasan olmuyor

SIRADAKİ HABER

banner195