Title of a News Article

Atilla'da sandık başına gitti

Atilla'da sandık başına gitti
banner206

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, oyunu Atatürk İlköğretim Okulu'nda kullandı. 1019 No'lu sandıkta oyunu kullanan Atilla, seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Ak Parti Ceylanpınar ilçe Başkanı Ahmet Güntekin Atatürk ilköğretim okulu 1089 No'lu sandıkta oyunu kullanarak ilk Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyumuzu kullandık ülkemize hayırlı olsun dileklerinde bulunarak okuldan ayrıldı.

 

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Abdülkerim Gök, oy kullanılan tüm okulları gezerek vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Gök ve Başkan Atilla, sandık görevlilerine de kolaylıklar diledi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin huzur ve barış içerisinde geçmesini arzuladığını söyleyen Başkan Atilla, “İnanıyorum ki Ceylanpınar’da en ufak bir olay yaşanmadan bu seçim dönemini atlatacağız” dedi.

 

TARİHİ BİR GÜNE TANIKLIK EDİYORUZ

Cumhurbaşkanının ilk kez halk tarafından seçildiğini hatırlatan Milletvekili Gök, “Bu tarihi güne tanıklık etmekten çok mutluyum. Çocuklarımıza, torunlarımıza bırakabileceğimiz en güzel miras milli iradedir. Bugün yapılacak olan seçimlerde sonuç ne olursa olsun tarihimizin yazacağı ilk şey milli iradenin kazanmış olduğudur. Halkımız da tercihi , görüşü ne olursa olsun sandığa giderek iradesine sahip çıkmalıdır” ifadelerini kullandı.

Bugün yapılan olan seçimlerde yüzde 50’nin üzerince oy alan çıkmazsa 24 Ağustos Pazar günü en çok oyu alan iki aday tekrar yarışacak ve cumhurbaşkanı belli olacak. (Ceylanpınarhaber)

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195