Title of a News Article

Atilla’dan Emekliler Derneğine Ziyaret

.

Atilla’dan Emekliler Derneğine Ziyaret
banner206
Ceylanpınar İlçesinde faaliyet yürüten Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, bu kapsamda Ceylanpınar Emekliler Derneği'ni ziyaret etti. 

Dernek girişinde Başkan Atilla’yı karşılayan Emekliler Derneği Başkanı İbrahim Aldırmaz, başkan Atilla'yı makamında ağırladı. Bir süre Emekliler Derneği temsilcileriyle görüşen Başkan Atilla, emeklilerin sorunlarını dinledi.

Emeklilerin hakkını gözeten, onların sorunlarıyla ilgilenen bir derneğin ilçede hizmet vermesinin sevindirici olduğunu belirten Başkan Atilla, "Yapılan çalışmalarla ilgili üzerimize ne düşüyorsa bizler her zaman emeklilerin yanında olduğumuzu belirtmek isterim." dedi.

Ceylanpınar Emekliler Derneği Başkanı İbrahim Aldırmaz da, Ceylanpınar’da yapılan hizmetlerden memnuniyet duyduklarını söyleyerek, "İlçemizde çok güzel çalışmalar yapılıyor. Derneğimize ziyaretlerinden dolayı başta dernek yönetimimiz ve emekli kardeşlerimiz adına Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz’’ diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2016, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195