Title of a News Article

Aydınlık'ta duruma tepki gösterdi

Aydınlık'ta duruma tepki gösterdi
banner206

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Hilvan’da ve bazı ilçelerde 8 saate yakın elektrik kesintisi nedeniyle Şanlıurfa-Diyarbakır Karayolu’nu kapatan çiftçilerin görüntülerini paylaşarak sosyal medyadan tepki gösterdi. Çiftçilerin ürünlerinin elektrik kesintileri nedeniyle tarlada yandığını ve zararın büyük olduğunu dile getiren Aydınlık, iktidar partisi temsilcilerine “Bakın bugün Türkiye genelinde 1-2 saat elektrik kesintisi yaşandı ve insanlar ayaklandı, bizim hemşehrimiz bunun 3-4 katını her gün yaşıyor! İnsaf edin diyeceğim ama sizde ne merhamet kalmış ne de vicdan, tek diyeceğim; bu meseleyi çözemiyorsunuz, o halde derhal istifa edin!” diyerek tepki gösterdi.

Konuyla alakalı sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan CHP’li Aydınlık, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Buradan çok net bir çağrı yapıyorum; çiftçiye zulüme sessiz kalan ve bu problemi çözemeyen her bir iktidar partisi temsilcisi derhal İSTİFA ETMELİDİR! Bıçak kemiğe dayanmadı artık bıçak kemiği kırdı geçti! Yemin ediyorum çiftçiyi öldürdünüz, tarımı bitirdiniz!

Ne yazık ki çare bulamayan çiftçilerimiz Şanlıurfa-Diyarbakır Karayolu'nu trafiğe kapattı, çiftçiyi bu yola siz sürüklediniz, bunu bilin! Günde 8 saat elektrik kesintisi nedir! Ürün tarlada yandı, bitti!

Bakın bugün Türkiye genelinde 1-2 saat elektrik kesintisi yaşandı ve insanlar ayaklandı, bizim hemşehrimiz bunun 3-4 katını her gün yaşıyor! İnsaf edin diyeceğim ama sizde ne merhamet kalmış ne de vicdan, tek diyeceğim; bu meseleyi çözemiyorsunuz, o halde derhal istifa edin!”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142