Title of a News Article

Ayhan eski belediye meclis üyesine sahip çıktı

 Ayhan eski belediye meclis üyesine sahip çıktı
banner206

Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan yürümekte güçlük çeken eski belediye meclis üyesine sahip çıkarak akülü araba hediye etti.

Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan yürümekte güçlük çeken eski belediye meclis üyesi Fadıl Meşhurgül (89) yeni mahallede bulunan evinde ziyaret ederek bir süre sohbet edip akülü arabasını  teslim etti.

Akçakale’nin tanınmış aşiretlerinden meşhur aşiret Reisi Fadıl Meşhurgül bir dönem Akçakale belediye meclis üyeliği yapmış birçok siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarında görev almış Meşhurgül. 89 yaşında olmasına rağmen her gün günlük gazete alıp okuyor gündemi takip ediyor.

Fadıl Meşhurgül ‘ü Yürümekte güçlük çektiğini duyan Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan hemen bir  akülü araba alarak yeni mahallede bulunan evinde ziyaret ederek akülü arabasını verdi.    

Başkan Ayhan Meşhurgül’le yaptığı sohbette İlçede engelleri elbirliğiyle aşabilmek için belediye imkanlarını seferber ettiklerini, engelli sorunlarına karşı mücadelede toplumsal güç birliğinin şart olduğunu söyledi. Ayrıca  Ayhan "Belediye olarak bu güne kadar çok sayıda engelli vatandaşımıza talepleri doğrultusunda destek olduk. Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmak amacıyla belediyemizde Engelliler Birimi'ni kurduk. Onların ihtiyaçları Akçakale Belediyesi'nin birinci önceliği olmaya devam edecektir. Engellilerimizin sorunlarını çözmek, yüzlerini güldürmek en büyük mutluluğumuz" diye konuştu

Akülü tekerlekli sandalyeye kavuşan Meşhurgül ise:”sayın belediye başkanımıza teşekkür ederim. bana büyük bir yardım yapmıştır.çünkü yürümüyorum. Bazen çıkıyorum 10 adım 20 adım yürüyorum çöküyorum. Çöktüm mü beni kaldıran olmasa yerimden kalkamıyorum. Çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Dedi.

Meşhurgül yeni arabasıyla ilk turunu oturduğu evin önünde bulunan caddede attı.

  

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2014, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195