Title of a News Article

Ayhan, gezmedik yer bırakmadı...

Ayhan, gezmedik yer bırakmadı...
banner206

 Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Ayhan 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahalle  ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için çalışmalarını sürdüren Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan,Ak parti Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Ayhan,Ak parti Akçakale ilçe Başkanı İbrahim Yıldık, AK Parti Akçakale Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mehmet Ali Çıtırık ve Ak Parti Akçakale ilçe teşkilat başkanı Mehmet Maskan; Yagmuralan,Yagmuralan kalemli Sokak,Ugurtaş,Ayranlı ve Yusufbey kırsal mahallerini ziyaret ederek mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinden 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için dua ve destek istediler.

Seçim çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan: “Ülkemizin geleceğine dair çok önemli olan 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Milletvekilimiz adayımız ve İlçe Teşkilatımızla birlikte yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Tek Devlet, Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Vatan şuuruyla Güçlü Başkan ve Güçlü Meclis ülkemiz için büyük önem arz ediyor. Bu yönde milletimiz her zamanki gibi hassasiyet gösterecek ve 24 Haziran günü ülkemiz için en hayırlı kararı verecektir. Partimiz, 17 yıldır her türlü zorluğa ve engellemeye rağmen sadece ülkesine ve milletine hizmet etmeyi şiar edinmiş ve ülkemize büyük yatırımlar yapmıştır. Aynı doğrultuda çalışmalarla ülkemizi 2023, 2053, 2071 hedeflerimize taşıyacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı güçlü bir meclisle Başkanlığa taşıyacak ve ülkemizin önündeki engelleri tek tek kaldıracağız inşallah. Bu ülkede en büyük yatırımları yapan parti olarak bundan sonraki süreçte de ülkemizde en büyük yatırımları yaparsa yine AK Parti yapar. Milletimizin hizmet siyasetinden yana olacağından yana hiç şüphemiz yok. İnşallah ikinci bayramımızı 24 Haziran’da yaşayacağız. Vakit Akçakale Vakti, Vakit Şanlıurfa Vakti, Vakit Türkiye Vakti” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2018, 21:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142