Title of a News Article

Ayhan seçim bürosunda konuştu...

Ayhan seçim bürosunda konuştu...
banner206

Akçakale Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ecz. Abdülhakim Ayhan’ın seçim bürosu açılışını büyük katılımla yaptı.

31 Martseçimleri öncesi Akçakale ilçesinde bugün SP adayı Abdülhakim Ayhan seçim bürosu açılışı yaptı. 

 “Akçakale’de ki Huzur ve Kardeşliğin Teminatı, Başkan Ayhan” sloganları atan kalabalık Abdülhakim Ayhan’a tam destek sözü verdi. Her aşiretin temsilcisinin katıldığı büro açılışı miting havasında geçti. Bütün Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da hazır bulunduğu açılışta kalabalığa seslenen Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan: “birlik ve beraberliğimizi bozmazlar, aramıza fitne fesat koyanlara mahal vermeyin. Bize atılan çamurla üstümüz kirlenmez ama çamuru atanların elleri kirlenir. Bizim iki kırmızı çizgimiz vardır. Bunu da tüm Akçakale halkı bilir, birincisi dinimiz İslam ikincisi ise Ay Yıldızlı bayrağımızdır. Buradan bakınca görüyorum ki Akçakale kararını vermiş. İnşallah 31 Mart akşamı yeniden belediye başkanı seçilerek tıpkı geçtiğimiz 10 yılda olduğu gibi yine sizlerle beraber yöneteceğiz belediyeyi.” Dedi. Toplu kalabalık yapılan konuşmanın ardından hep birlikte seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
urfa
urfa - 5 yıl Önce

aday yapmadılar ama kazanırsan yine akp ye gidersiniz. bunu biliyoruz

Urfali
Urfali - 5 yıl Önce

İnşAllah akp geçmez

istanbuldan
istanbuldan - 5 yıl Önce

10 yıl önce Akçakale belediyesini akçakaleli yönetirken şimdi ithal kişileri getirdin memlekette adam mı kalmadı şimdide kardeşlik ve huzurdan bahsediyor

SIRADAKİ HABER

banner195