Title of a News Article

Ayhan, yargı mensupları onuruna iftar verdi

Şanlıurfa'nın Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan Adalet Bakanlığı'nın 2016 yılı kararnamesiyle Akçakale de görev yeri değişen hakim ve savcılar onuruna iftar verdi.

Suriye'nin sıfır noktasında bulunan belediye araç parkında misafirlerini ağırlayan belediye başkanı Abdulhakim Ayhan ve eşi Ayşenur Ayhan iftar sonrası Akçakale'de görev yeri değişen Hakim ve Savcılara birer teşekkür plaketi verdi.

 Düzenlenen iftara,belediye başkanı Abdulhakim Ayhan ve eşi Ayşenur Ayhan'ın yanı sıra ,Akçakale kaymakamı Eyüp Fırat,İlçe Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Gürkan Işıl,Taini çıkan Akçakale Cumhuriyet Baş Savcısı Şükrü Arslan,Cumhuriyet Savcıları; Mehmet Akif Ongun, Mehmet Asil,Hakimler;Mustafa Demir,Yasin Uğurer,Naciye Ongun,Ebru Özcan Asil,Hayriye Arslan adli,idari yargı mensupları ve aileleri katıldı.

iftar sonrası Akçakale Cumhuriyet başsavcısı  Şükrü Arslan yaptığı teşekkür konuşmasında ;"Akçakale de çok güzel bir buçuk yılımız geçti, iş bakımından biraz yoğundu ama bu güzel birliktelik bizlere çalışmalarımızda heves verdi.Çok güzel bir çalışma gurubu oldu.Akçakale her zaman bayraklarla donatılmış şehitlerine sahip çıkan vatan sever bir ilçe olarak anımsayacağız."Dedi.

Kaymakam Eyüp Fırat ise; "Sayın baş savcımızın koordinesinde Akçakale'nin en verimli dönemini yaşadık.Tüm kurumlarla muazzam bir koordineli çalışma oldu.Akçakale adına biz hüzünlüyüz bu gün 8 arkadaşımızı yolcu ediyoruz,kendi adlarına sevinçliyiz tayinlerinin hayırlara vesile olmasını diler yeni görev yerlerinde başarılar dilerim."Dedi.

İftar davetine ev sahipliği yapan belediye başkanı Abdulhakim Ayhan da;"Bugün bildiğiniz gibi 8 arkadaşımızı gönderiyoruz. Giden arkadaşlarımızla yaklaşık 2 yıldır beraber görev yapıyoruz.Kendi adlarına sevindim, ama Akçakale adına üzüldüm.Bu dönem Akçakale'nin bütün ekibi değişiyor.İlçe kaymakamımız,emniyet müdürümüz,bölük komutanımız ,jandarma komutanımız  yani sıfırdan başlıyoruz.Sayın baş savcımızın ifade ettiği gibi yeni adliye sarayımızın ihalesi yapıldı,inşallah en yakın zamanda lojmanlarında sorunu çözülüp onunda ihalesi yapılır. Biz her zaman adliyemizin yanında olmaya çalıştık,tayini çıkan bütün arkadaşlarımıza yeni yerlerinde başarılar dilerim.” Dedi.      

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195