Title of a News Article

Bağlı bu sefer iddialı konuştu!

 Bağlı bu sefer iddialı konuştu!
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Halfetili Mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Eski Halfeti’de AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın düzenlediği toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları AK Parti Halfeti İlçe yönetimi ve 40 yakın Halfetili mahalle muhtarı katıldı.

Kırsal alandaki sorunlarını ve taleplerini anlatan Muhtarlar gerçekleştirilen buluşmadan dolayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı ’ya teşekkür ettiler.

Sorunların tek tek not edildiği toplantıda çözüm odaklı çalışmaların başlatılması için Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından gerekli çalışmalar başlatıldı.

 

Bağlı, “Bizim İçin Hizmet Etmek Bir İbadettir”

Ortak Akılla Halfeti’nin geleceğini birlikte planlayacaklarını belirten Prof. Dr Mazhar Bağlı, Bölgeyi cazibe merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Halfeti’nin refahı ve hak ettiği yere gelmesi için TBMM’sinde onurla temsil edeceğinin altını çizen Bağlı, “Bütün Muhtarlarımızın sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir itinayla dinleyerek sıkıntılarını tek tek not aldık. Bu seçim çok önemli bir seçimdir, biz sadece oy devşirmek ya da oy istemek için burada değiliz. Biz Türkiye’nin istikrarı ve bölge insanın refahı için buradayız. Birisinin Milletvekili olmasına gerek yok ama biz Türkiye’nin geleceği, çocuklarımız geleceği için bu seçimde de AK Parti’nin istenilen oyu alması gerekmektedir. Farklı güçlerin Türkiye üzerinde oynadığı oyunu sizin desteklerinizle bitirdik. Sizin verdiğiniz oylar olmasaydı, bölgede 200 yıldır süren bir oyunu bitirme eşiğine gelemezdik. Gittiğimiz bölgelerde hizmet alanında bazı talepler bulunmakta Büyükşehir Belediyemiz yeni kurulmasına rağmen sizi temin ederim ki çok büyük bir organizasyonla önemli bir çalışma yürütüyor. Sizden ricam nerede bir eksiklik varsa ve nerede acil bir ihtiyacınız var Sayın Başkanım Celalettin beyle birlikte huzurlarınızdayız. Bizim için hizmet etmek bir ibadettir.”

 

Güvenç, “Halfeti Bizim batıya bakan yüzümüz”

Toplantı da muhtarların taleplerini dinleyen ve Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekleştirilen yatırımları aktaran Başkan Güvenç, Halfeti’nin turizmi ve tarihiyle Şanlıurfa için öneminin büyük olduğunu söyledi.

“Halfeti Bizim batıya bakan yüzümüz” diyen Başkan Güvenç, “ Her defasında geldiğim Haleti de elimi sıkan muhtarın yüzü gülüyor. Halfeti bizim ve Şanlıurfa’mız için çok önemli bir alan ve bunu da cazibe merkezi haline getirmek boynuzumun borcu, her ay bu bölgenin gelişmesi ve cazibe merkezi haline gelmesi için toplantılar yapıyoruz. Marinanın düzenlenmesi sosyal tesislerin faaliyete geçirilmesi konularında elimizden gelen özveriyi her zaman yineliyoruz. Bildiğiniz gibi Büyükşehir Belediyesi olarak 1 yıllık kurulum aşamasında olmamızla birlikte Şanlıurfa’nın her alanında kırsal alanlara hizmet götürmeye çalışıyoruz. Hamd olsun bunu da yaptık. Tabi ki eksiklerimiz olacak ama daha önümüzde çok dönem var ve elimizden gelen bütün özveriyle çalışacağız. Tekrardan bu buluşmayı sağlayan ve sizin içinizden biri olan Prof. Dr. Mazhar Bağlı hocama teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195