Title of a News Article

Bağlı: Halfeti’yi dünyaya tanıtacağım

 Bağlı: Halfeti’yi dünyaya tanıtacağım
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mazhar Bağlı, ‘Saklı Cennet’ olarak bilinen Halfeti İlçesini Dünyaya duyuracağını söyledi.

AK parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mazhar Bağlı, milletvekili olması durumunda doğum yeri olan Halfeti’nin Dünyaya tanıtılacağını söyledi. Seçim çalışmaları kapsamında Halfeti ilçesinde esnafı ziyaret eden Bağlı, yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Türkiye’nin barışa ve kardeşliğe ihtiyacının olduğunu belirten Bağlı, “Türkiye’deki insanların huzura, refaha ihtiyacı var. Bundan sonra Halfeti, Türkiye’nin örnek ilçelerinden birisi olacak. Halfeti sahip oldukları güzellikleriyle bütün Türkiye’ye örnek olacaktır. Yaşanılan problemleri e çözmek için AK Parti, canla başla çalışacaktır. Sizin sahip olduğunuz güzelliklerin daha iyi bir pozisyona gelebilmesi için sizin desteğinize ihtiyacımız var, sizin bizden bu desteği esirgemediğinizi biliyorum. Halfeti’deki barışı, huzuru bütün Urfa’ya ve Urfa’dan da bütün Türkiye’ye doğru hızlı bir şekilde yaygınlaştıracağız. Ben Halfeti’nin nasıl bir turizm potansiyeline sahip olduğunu, nasıl bir kültür potansiyeline sahip olduğunuzu bilen insanlardan birisiyim. Halfeti’nin bütün dünyaya tanıtılması için ne gerekiyorsa yapıyorum. Bizim güçlü bir biçimde iktidara gelmemiz, Türkiye2nin temel sorunlarını çözmemiz ve aynı zamanda Urfa’yı da bir huzur kenti, Halfeti’yi de bir huzur mimarı haline getirmemiz sizin desteğinizden geçiyor. Bu desteği verdiğinizde daha iyi, daha güzel yarınlara yürüyeceğiz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2015, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142