Title of a News Article

Bakan Avcı, Urfa standında konuştu

.

Bakan Avcı, Urfa standında konuştu
banner206

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, EMITT Fuarında yer alan Urfa standını ziyaret etti.

Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Karacadağ Kalkınma Ajansı , İl Turizm Müdürlüğü, ilçe Belediye Başkanlıklarının destekleriyle Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yer alan Şanlıurfa standı yoğun ilgi görüyor. Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik yerlerinin tanıtıldığı Urfa standını bugün yaklaşık 10 Bin kişinin ziyaret ettiği öğrenildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da, EMITT Fuarında yer alan Şanlıurfa standını ziyaret etti. Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar il Turizm Müdür yardımcısı Hakan Kutluhan ve Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Av. Müslüm Kayacan tarafından karşılanan Bakan Avcı’ya çiğ köfte ile mırra ikram edildi. Ayrıca Vali Yardımcısı Açıkgöz tarafından Bakan Avcı’ya isminin yazıldığı bir masaüstü isimliği hediye etti. Avcı, bir süre yetkililerle görüştükten sonra Urfa standından ayrıldı. 

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarını (EMITT) ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, dünyanın sayılı fuarlarından biri olarak nitelediği EMITT'e yurtiçi ve yurtdışından yoğun ilgi olduğunu anlattı.


Avcı, "Fuar uluslararası kabul anlamında çok başarılı geçiyor. Ülkemizin tanıtımına ve buraya iştirak eden ülkelerin de tanıtımına katkıda bulunan güzel bir fuar döneminden geçiyoruz." dedi.

Bu arada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da, Urfa standını ziyaret ederek, yetkililerle görüştü. Başkan Topbaş’a da çiğ köfte ile mırra ikram edildi.

Öte yandan Perşembe günü açılan EMITT fuarının yarın sona ereceği öğrenildi. 



Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2017, 18:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195