Title of a News Article

Bakan Çelik, "Acımız Büyük"

Şırnak’ın Cizre İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Abdülhamit Kaya (43) son yolculuğuna uğurlandı.

Bakan Çelik, "Acımız Büyük"
banner206

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şubesi binalarına yönelik bomba yüklü araçla yapılan saldırıda 11 polis memuru şehit oldu. Şehit olan 11 polisten Abdülhamit Kaya'nın acı haberi Çiftlikköy İlçesi Sahil Mahallesi'ndeki ailesine ulaştı. Bekar olan polis memuru Abdülhamit Kaya, Yalova Merkez Caminde kılınan cenaze namazının ardından Yalova Polis Şehitliği'ne defnedildi.

 

BAKAN ÇELİK ŞEHİT BABASI İLE GÖRÜŞTÜ

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, Cizre'de bombalı saldırıda şehit olan Yalovalı Abdülhamit Kaya'nın baba evine taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin yakınlarına başsağlığı dileyen Bakan Çelik, acılı baba Necip Kaya ile bir süre sohbet etti. Bakan Çelik, "Türkiye içeride ve dışarıdaki hainlerle mücadelesini sürüdürecektir. Kimse şüphe etmesin bu hainlerle mücadelemiz sürecektir. Birlik beraberliğimiz sürdükçe kimse bize karşı duramayacaktır" dedi. Yalova Müftülüğü'nün okuduğu duaya da eşlik eden Bakan Çelik, ardından karayolu ile İstanbul'a hareket etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2016, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195