Title of a News Article

Bakan Çelik beklenen müjdeyi verdi

 Bakan Çelik beklenen müjdeyi verdi
banner206

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, önümüzdeki haftalarda Şanlıurfa’ya gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’da yapılması planlanan Bin 700 yataklı şehir hastanesinin temelini atabileceğini söyledi.

Şanlıurfa’da bir dizi temaslarda bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, Bakan Faruk Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor yöneticileriyle dün akşam bir toplantı yaptıklarını belirterek, “İnşallah Play-Off ile ilgili bir sorun görünmüyor. Bu süreç çok önemli, bununla ilgili maddi ve manevi ne gerekiyorsa bunu değerlendirdik. İnşallah Şanlıurfaspor’u bu yıl Süper Lig’e taşıyacağız. Bundan çok memnun olacağım. Çünkü 4 yıl içerisinde 2. Lig’den PTT 1. Lig’e oradan da Süper Lig’e çıkması olursa güzel bir anı, güzel bir hatıra olarak kalacak. Ben Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor ile olan ilişkilerimi 7 Haziran’dan sonra da devam ettireceğim. Çünkü gerçekten Şanlıurfa’yı da sevdik, Şanlıurfalıları da sevdik. Bu insanlar birçok şeyi hak ediyorlar. Elimizden geldiğince katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülke genelinde yaptığı miting eleştirilerine de cevap veren Çelik, “Cumhurbaşkanımız Ankara ve İstanbul’da yapılması planlanan şehir hastanelerinin temelini geçtiğimiz yıllarda geçtiğimiz aylarda attı. Şehir Hastaneleri projelerini bizzat Cumhurbaşkanımız ortaya koymuştur. Şanlıurfa da, Bin 700 yataklı şehir hastanesine kavuşacak. Bu projeyi ortaya koyan birinin gelip temel atmasını neden çok görüyorsunuz. Cumhurbaşkanı temel atamaz mı? Cumhurbaşkanı, bizzat kendisinin gerçekleştirdiği hizmetlerin açılışını yapamaz diye bir şey olabilir mi? Bunu Cumhurbaşkanlığı olduğu günden beri yapıyor, şuanda Cumhurbaşkanımız büyük ihtimalle 20 ile gitmiştir, 7 Haziran’dan sonra da gitmeye devam edecek. Türkiye’deki muhtarları sarayda kabul ediyor, işçileri kabul ediyor. Farklılık bu. Bunun için onun bu performansını Türkiye’ye bir katkı olarak görmek gerekiyor” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2015, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195