Title of a News Article

Bakan Çelik: Bunlar hayvan bile olamazlar

Bakan Çelik: Bunlar hayvan bile olamazlar
banner206

15 Temmuz gecesi Bir grup Paralelci Asker tarafından yapılan Darbe Girişiminin ardından 
Türkiye'de demokrasi nöbeti devam ediyor.

Başta İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa olmak üzere, yurdun dört bir yanında yüzbinlerce kişi sokaklara inerek ellerindeki Türk bayrakları ve Recep Tayyip Erdoğan posteriyle demokrasi nöbeti tutuyor.

Ankara Kızılay Meydanında toplanan yüzbinlerce kişiye Başbakan Binali Yıldırım'dan önce seslenen Ak Parti Şanlıurfa milletvekili ve aynı zamanda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olan FaruK Çelik, Paralelcilerin hedefi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Halkın iradesiydi ama Halk Cuntacıların contalarını yaktı "dedi. Elinde Türk Bayrağı ile platforma çıkarak binlerce kişiyi selamlayan Bakan Çelik konuşmasında şunları kaydetti 
"Bu mübarek topraklar üzerinde rant koşturmayız. Kardeşlerim, biz millet olarak çok düşman gördük ama bu son 2 günde yaşananları hiç bir zaman görmedik. Öyle bir düşman ki milleti bombalıyor. Öyle bir düşman ki Türkiye Büyük Millet Meclisini bombalıyor. Öyle bir düşman ki halkı, vatandaşı, Ahmet'i, Mehmet'i, Ayşe'yi ve Fatma'yı şehit ediyor. Öyle bir düşman ki halkın Cumhurbaşkan'ına suaikat yapıp şehit etmeyi planlıyor." dedi.

Bakan Çelik, "Buradan sesleniyorum ey Haşhaşiler siz kimlerin uşağısınız, bu millete silah doğrultanlara Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak söylüyorum bunlar hayvan bile olamazlar. Biz Çanakkale'deki ecdadın torunlarıyız. İşte bu millete düşmanlık yaparsanız bu Çanakkale ruhu ayağa kalkar, Türkiye'de 81 ilde Çanakkale ruhu dimdik ayaktadır, Allah sizden razı olsun. Birşeyi yanlış hesap ettiler, onlar zannettiler ki bu millet gücünü tanktan alıyor, hayır biz gücümüzü halktan alıyoruz halktan, bunu kavramayanlara a,b,c gibi bu tankcılara bunu öğreceğiz Allah'ın izniyle, toplu durdukça yürekler onu hiç kimse sindiremez. Gelin görün millet hangi değerler uğruna bir araya geliyor ve İnşallah yüreklerimiz toplu durduğu sürece hiçbir şer güç Allah'ın izniyle karşımızda duramayacak inşallah. Vatan için, demokrasi için, birlik için, bayrak için caddelere döküldünüz çünkü siz biliyordunuz vatansızlık ne kötü birşeydir. Vatansızlığın ne olduğunu yanı başımızdaki Suriyelilerden görüyoruz. Allah bizi vatansız bırakmasın duasını yapıyoruz. Burada fitneyi sokarak, cuntacılık yaparak bizi bir kaosa sürüklemeye çalışanlar biliniz ki buna hiç kimse muvaffak olamadı sizde muvaffak olamayacaksınız Allah'ı izniyle, sizlere teşekkür ediyorum çünkü cuntacıların cuntasını yaktınız. İnşallah demokrasi yolunda yürüş sürecektir. Son olarak emperyalistlere de sesleniyoruz sizin çocuklarınız bir zamanlar Türkiye'de birşeyler başarmışlardı. Ey emparyalistler bilin ki sizin çocuklar Türkiye'de çuvalladılar, çuvalladılar. Bu davanın sahibi Hak'tır, Hak olan davada zafer muhakkaktır. Siz arkadamızda durdukça bilin ki biz ölüm dahi hiçbirşeyden korkmuyoruz, korkmayacağız Allah'ın izniyle." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2016, 00:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195