Title of a News Article

Bakan Çelik delegeler’le buluştu

 Bakan Çelik delegeler’le buluştu
banner206

AK Parti Büyük Kongre Şanlıurfa Delegeleri Bakan çelik’in verdiği yemekte bir araya geldiler.

Ak parti 1. Olağanüstü Kongresinde Ahmet Davutoğlu’na oy veren Şanlıurfa delegeleri Kongrenin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in vermiş olduğu yemekte bir araya geldiler.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumurhurbaşkanı seçilmesinin ardından bugün AK Parti 1. Olağanüstü kongresi yapıldı kongrede Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu AK Parti Genel Başkanı seçildi.

Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen kongrede Şanlıurfa’yı temsilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Milletvekilleri, İL Başkanı Av.Yusuf Eğilmez, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, İlçe Belediye Başkanları ve Ak Parti ilçe başkanlarıyla diğer delegeler katıldılar.

Akşam saatlerine kadar süren kongrenin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Urfa’dan gelen kongre delegelerine yemek verdi.

Yemeğe Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Halil Özcan, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, İl Başkanı Av.Yusuf Eğilmez Eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İlçe Belediye başkanları ve diğer delegeler katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Urfa’dan Ankara’ya kongreye gelenlere teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2014, 20:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195