Title of a News Article

Bakan ÇELİK, Hilvan'da Muhtarlarla Buluştu

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, 16 Nisan'da yapılacak Halk Oylaması için Hilvan'da mahalle muhtarları, STK başkanları ve kanaat önderleri ile bir araya geldi.


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, 16 Nisan'da yapılacak Halk Oylaması için Hilvan'da mahalle muhtarları, STK başkanları ve kanaat önderleri ile bir araya geldi.

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Hilvan'da mahalle muhtarları, STK başkanları ve kanaat önderleri ile bir araya gelerek 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk Oylaması için destek istedi.

 

Hilvan Belediyesi ev sahipliğinde yapılan toplantıya, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Mehmet Ali Cevheri, Mahmut Kaçar, Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Siverek Belediye Başkanı Av. Resul Yılmaz, Hilvan Ak parti İlçe Başkanı Hanif Düzme, Siverek Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik, İşadamı Fatih Mehmet Bucak, Mehmet Arkan ve vatandaşlar katıldı.

 

Yapılan toplantıda kısa bir konuşma yapan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Türkiye'yi ve Türkiye'nin geleceğini hedef alan Pensilvanya, Kandil ve bize düşman gözüyle bakan Avrupa Ülkeleri'nin amaçlarına ulaşmamaları için var gücümüzle çalışıp dünya mazlumlarının sesi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzünü ak çıkarmalıyız dedi.

 

16 Nisan'da yapılacak olan referandumda Türkiye'nin istikrarı için destek isteyen Bakan Faruk Çelik, bazı Avrupa ülkelerinin yeni sistemi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak yeni bir Haçlı Seferi başlattığını ve bu yüzden Türkiye'ye bir dizi operasyonlar düzenlediğini söyledi. Mevcut sistemin iki başlılıktan oluştuğunu ve bunun da Türkiye'nin ilerlemesini aksattığını ifade eden Çelik, eski Cumhurbaşkanı ve Başbakanlardan söz ederek "Geçmişte şahit olduğumuz Cumhurbaşkanı ve Başbakan arasında yaşanan sorunlar Türkiye'yi geriletmiştir. Başbakan'ın yüzüne Anayasa kitapçığını fırlatan Cumhurbaşkanını gördük. Cumhurbaşkanı'nın yüzüne kitap fırlattığı Rahmetli Ecevit kahrından öldü. İki başlılığı ortadan kaldıracak sistem değişikliği için herkesin 16 Nisan'da güçlü bir şekilde Evet demesi gerekiyor' dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2017, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195