Title of a News Article

Bakan Çelik'ten Urfalılara müjde...

.

Bakan Çelik'ten Urfalılara müjde...
banner206
 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa’da bundan sonra elektrik kesintisinin yaşanmayacağını müjdeledi.

 

NEBİHE ŞEKER

Geçen hafta tarımsal sulamada yaşanan elektrik kesintileri dolayısıyla Şanlıurfa’dan giden çiftçilerin sorunlarını dinleyen Şanlıurfa Milletvekili Bakan Faruk Çelik, elektrik kesintileri ile ilgili Urfastar’a önemli açıklamada bulundu.  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve DEDAŞ yetkilileri ile elektrik kesintileri ile ilgili görüşme yaptığını vurgulayan Bakan Çelik, “Bundan sonra Şanlıurfa’da hiçbirşekilde elektrik kesintisi yaşanmayacak” dedi.

 

Referandum için Urfa’ya gelecek

Çelik, 16 Nisan’da yapılacak referandum çalışmaları için en kısa sürede Şanlıurfa’ya geleceğini de dile getirerek, “Şanlıurfa’da geniş bir katılımla referandum startını vereceğiz. Seçimler için gitmediğimiz ilçe, mahalle, köy kalmayacak. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Şanlıurfa’nın referandumda ‘evet’ oyunun Türkiye rekoru kırmasını için yoğun bir şekilde çalışacağız” diye ifade etti.

Ankara’da ilçe belediye başkanlarının belediyeler hakkında taleplerini dinlediklerini de ifade ederek, bu talepleri de yerine getireceklerinin sözünü verdi.

Çelik, Şanlıurfa’da ‘cazibe merkezleri’ programı kapsamında çok sayıda fabrika temeli atılmasını beklediklerini de söyledi.

 

“Urfaspor bizi üzüyor”

Bakan Çelik, TFF 1. Lig’de son haftalarda kötü bir grafik çizen Şanlıurfaspor ile ilgili de açıklamada bulundu. Sarı-Yeşilli ekibin başarısızlığından dolayı büyük üzüntü yaşadığını belirten Çelik, “Şanlıurfaspor’a elimizden geldiğince destek verdik. Urfaspor’la yakından ilgilenmek, destek vermek mecburiyetindeyiz. Ancak başarı gelir gelmez o yönetim ile teknik heyetin elindeki bir konudur. Biz buna kesinlikle müdahale edemeyiz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2017, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195