Title of a News Article

Bakan Çelik'in moral bulduğu ilçe...

.

Bakan Çelik'in moral bulduğu ilçe...
banner206
 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde ilçe esnafını gezerek, sorunlarını dinledi. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ve AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Gelin ile ilçede seçim gezisini sürdüren Bakan Çelik, seçim bürosunda vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. Çelik, bazı partilerin elektrik faturalarını siyasi malzeme olarak kullandığını belirterek, elektrik faturalarının çiftçilerin desteklemelerinden kesileceği müjdesini verdi. Çelik, "Sanki elektrik sorunu bizim dönemimizde başladı. Bu sorun yıllardır var. Biz Viranşehir ve Şanlıurfa'da mührümüzü vuracağız. Kaçak, göçek siyaseti değiliz. Bazıları elektrik sorununu çözecekmiş. Biz karar aldık. Artık çiftçinin elektrik sorununu hal edeceğiz ve bunu desteklemeden keseceğiz" diye konuştu. 

Ardından Yeni Mahallede seçim çalışmalarını sürdüren Çelik, AK Parti Kadın kollarının seçim çalışmaları kapsamında bir toplantıya katıldı. Viranşehir'de 8 Katrilyonluk çalışma yaptıklarını belirten Çelik, binlerce, Şanlıurfalı gence iş imkanı sağladıklarını söyledi. Çelik, Viranşehir ilçesinin de ülke genelindeki AK Parti iktidarının hizmetlerinden nasibini alacağını söyledi. 

AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Gelin ise, bayanlara pozitif ayrımcılık yapacaklarını belirterek, iktidarın ilçede, bölgede ve ülkede güçlenmesi için daha da fazla çalışılması gerektiğini kaydetti. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, kadınlara istihdam alanları oluşturacaklarını kaydederek, önlerine gelen her engeli aşacaklarını da sözlerine ekledi. 

Çelik ve beraberindekiler, esnafları da gezip, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. - ŞANLIURFA

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2014, 23:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195