Title of a News Article

Bakan Çelik’ten çarpıcı açıklama…

.

Bakan Çelik’ten çarpıcı açıklama…
banner206

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa’da düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz’daki ‘Darbe Girişimi’ne değinerek, “Milletimiz İstiklal ve İstikbalime sahip çıktı,  milletimize çok şey borçluyuz, bu millete ne yapsak azdır” dedi.

Bakan Faruk Çelik, bugün AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından Hacı Bekir Sofrası’nda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Bakan Çelik, herkesin Kurban Bayramını kutlayarak konuşmasına başlayarak, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Bayramın 1. Günü Urfa’da olacaktı, bayram namazını Urfa’da kılacaktı ama çeşitli nedenlerle bu program gerçekleşmedi. Şanlıurfalılara selamlarını iletti” dedi.

Bakan Çelik, Bayramın önemine değindikten sonra 15 Temmuz sürecine vurgu yaparak, “15 Temmuz’da belki Şanlıurfa’da fazla bir şey hissetmediniz, Ankara, İstanbul’da yaşanan hadiseleri televizyonlardan takip ettiniz. Bir FETÖ Devleti kurulacaktı, Türkiye’de 7 karakol devletin yapalım diyorlardı. Ancak milletimiz ayağa kalktı bu devlet milletin devleti olacak, başkalarının değil 79 Milyonun devleti olacak dedi. Bunun için ayağa kalkan Şanlıurfalılara teşekkür ediyorum, ayağa kalkan 79 Milyona teşekkür ediyorum. Millet 15 Temmuz’da İstiklal ve İstikbalimizin elden çıkması durumuna dur dedi. Milletimiz, İstiklal ve istiklalimiz bizimdir dedi. Milletimiz, vatansızların özellikle Suriye’dekilerin nelerin yaşadığını biliyor, en çok da Şanlıurfalılar biliyor. Bunun için milletimiz o darbe girişimine karşı dur dedi. Milletimiz o gün tankın önüne yattı, topun karşısına dikildi ve 3-4 saatte milletimizden alınmak istenen istiklal ve İstikbalimizi aldı aziz milletimiz. Milletimize çok şey borçluyuz, bu millete ne yapsak azdır. 2 Milyon Şanlıurfalıya gece gündüz hizmet etsek bunun karşılığını ödeyemeyiz” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2016, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195