Title of a News Article

Bakan Fakıbaba tebrikleri kabul etti.

Bakan Fakıbaba tebrikleri kabul etti.
banner206
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına getirilen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, bugün bakan olarak ilk kez memleketi Şanlıurfa'ya geldi.

GAP Havaalanında bir grup tarafından  karşılanan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Hacı Bekir Sofrasında Urfalı hemşehriyle bir araya geldi.  Bakan Fakıbaba, tebrikleri kabul ettiği Hacı Bekir sofrasında yoğun ilgiyle  karşılandı. Sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiye maruz kalan çiçeği burnunda Tarım bakanı Fakıbaba, burada bir konuşma yaptı. 
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Milletvekilleri Halil Özcan, Kasım Gülpınar, Mahmut Kaçar , ibrahim Halil Yıldız, Mehmet Akyürek, Mehmet Ali Cevheri, il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, eski milletvrkilleri Hamide Sürücü, Müfit Yetkin, ilçe belediye Başkanları da tebrik kabul eden Fakıbaba'yı yalnız bırakmadılar. 

Öte yandan Urfa merkezin yanı sıra diğer tüm ilçelerden de katılım yoğun oldu. 

Tarım Bakanı Fakıbaba, saat 20:00'a kadar burada tebrikleri kabul edeceği belirtildi. 









Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2017, 18:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Umut can
Umut can - 7 yıl Önce

Yalehçiler yine sıraya girmisler onlarin derdi menfeat dost pazarda gorsün yoksa dertleri fakıbaba değil bakan bunlari iyi bilir milellet vekillerimiz listelerle dost akrabalırini isilere yerlestirdiler hak eden tüm şartlari tutan gariban memleket çocuklari yaya kaldi kul hakki yediler Allah bunun hesabinı soracak

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142