Title of a News Article

Bakan Kaya ve Yılmaz’dan Ziraat odasına ziyaret

.

Bakan Kaya ve Yılmaz’dan Ziraat odasına ziyaret
banner206

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Bakan Betül Sayan Kaya ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile bir araya geldi.

Dün Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanlığı’nın ev shipliğinde gerçekleşen Ak Parti Haliliye İlçe Başkanlığı Kongresi sonrası Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kaya ve Şanlıurfa Milletvekilleri Oda Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ziyaret etti. Başkan Eyyüpoğlu ziyarette çiftçilerin temenni ve dileklerini iletti ardından Bakan Sayana ve Yılmaz’a Kuran’ı Kerim hediye etti.

Dün çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’da Bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ve oda Yönetm Kurulu üyelerine ziyarette bulundu. Ak Parti İlçe Başkanlıklarının olağan kongrelerine katılmak için kentte bulunan heyet Ziraat Odası’na bulundukları ziyaret kapsamında çiftçilere de kulak verdi. Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile yaptığı görüşmede bölgede devam eden sulama projelerin hızla bitirilmesi talebini yineledi.

Bakan Betül Sayan Kaya ve Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile yapılan görüşmenin ardından Başkan Eyyüpoğlu kendilerine altın kaplama işlemeli Kuran’ı Kerim hediye etti.

Eyyüpoğlu görüşmelerin detaylarına ilişkin olarak ‘özellikle Genel Başkan Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz ile yaptığımız görüşme oldukça verimli geçti. Bölge çiftçimizin beklediği devam eden sulama projelerinin bitirilmesi talebimizi yineledik. Şunu belirtmek isterim ki projelerin tamamlanması ile Türkiye’yi doyurmaya aday bir kent olduğumuzu ilettik. Gerçektende özellikle Hilvan, Siverek ve Viranşehir merkez mahallerindeki sulama projelerinin tamamlanması üretimimizi dört kat daha fazla arttıracaktır. Bu kapsamda Şanlıurfa çiftçisinin şuandaki en büyük beklentisi sulama projelerinin tamamlanmasıdır. ‘ dedi.

Başkan Eyyüpoğlu önümüzdeki günlerde Sayın Yılmaz ile katılacakları toplantılarda çiftçilerin ayrıntılı taleplerini ileteceklerini sözlerine ekledi.




Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2017, 21:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142