Title of a News Article

Bakan Kılıç’tan Urfa’ya müjde…

.

Bakan Kılıç’tan Urfa’ya müjde…
banner206

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Şanlıurfa’ya olimpik yüzme havuzu yapılacağının müjdesini verdi.

Şanlıurfa’da bir dizi temaslarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bugün Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’yı ziyaret etti. Ziyarete Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Kemalettin Yılmaztekin ve AK Parti İl Başkan Vekili Bahattin Yıldız da katıldı.

Şeref defterini imzaladıktan sonra Valilik makamına geçerek Vali Tuna ile bir süre sohbet eden Bakan Kılıç, Şanlıurfa’ya olimpik yüzme havuzu yapılacağının müjdesini verdi. Kılıç, yaptığı açıklamada, “Ülkemizin gelişimine katkısı olan Şanlıurfa’nın çok daha farklı yerlere gelebilmesi için çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Daha önceki ziyaretlerimizde programımıza aldığımız birçok semt sahası, okulların bahçelerine yaptığımız sahalar bitirilmiş durumdalar. Semt sahası ve okul bahçelerine yapılan sahalar 50’yi geçmiş durumda. Bununla birlikte çok sayıda devam eden projemiz var. Bunlar arasında en önemlisi havuz projelerimiz olacak. Şanlıurfa’da olimpik yüzme havuzu yapacağız. Önümüzdeki 40 gün içerisinde bu projenin ihalesini yapacağız. Buda Şanlıurfamıza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hep beraber Şanlıurfa’nın gelecek yürüyüşünü beraberce hayata geçireceğiz” dedi.

Şanlıurfa’nın referandumda çok büyük şekilde destek verdiğini vurgulayan Kılıç, Şanlıurfalılara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Vali Tuna, ziyaretin anısına Bakan Kılıç’a Şanlıurfa tablosu hediye etti. 

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2017, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195