Title of a News Article

Bakanlar Kurulu başladı

.

Bakanlar Kurulu başladı
banner206
Bakanlar Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Şanlıurfa'da bir araya geldi.

GAP Tarımsal Eğitim Merkezinde (GAPTEM) düzenlenen toplantı, saat 14.40'da başladı.

Bakanlar Kurulu, 13 yıl aradan sonra ilk kez Ankara dışında toplandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemde, 4 Eylül 2003'te, Sivas Kongresi'nin yıl dönümü dolayısıyla Sivas'ta, Bakanlar Kurulu toplantısı yapılmıştı.

 

ŞANLIURFALILAR HEYECANLI

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki Bakanlar Kurulu Toplantısının, Şanlıurfa da yapılacak olması vatandaşlarda büyük heyecan uyandırdı. Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bakanların da katıldığı Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü programından ayrılan vatandaşlar, Bakanlar Kurulu Toplantısının Şanlıurfa'da yapılmasının bölgedeki terörü bitireceğini ifade etti.

Şanlıurfalılar, "Eskiden bakan değil, valiyi zor görüyorduk. Şimdi hamdolsun, Başbakan ve bütün Bakanlarımız burada, yanımızdalar" ifadelerini kullandı. PKK'nın asla Kürtleri temsil etmediğini söyleyen bir vatandaş, "Onlar ancak Ermenileri temsil eder" diyerek teröre de tepki gösterdi. Şehit haberlerinin gelmesini artık istemediklerini dile getiren Şanlıurfalılar, barışın bir an önce gelmesini istedi. "Allah Başbakan ve Bakanlardan razı olsun" diyen Şanlıurfalılar, "Allah onları başımızdan eksik etmesin" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195