Title of a News Article

Bakanlar Urfa'da hangi müjdeyi verdiler...

.

Bakanlar Urfa'da hangi müjdeyi verdiler...

Bakanlar Faruk Çelik ve Veysel Eroğlu, Şanlıurfa Valiliği ziyaret etti. Bakan Eroğlu, Şanlıurfa’ya dev yatırımlar yaptıklarını belirterek, “764 Milyon TL maliyetindeki 12 tesisin temelini daha atıyoruz” dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, temel atma ve iftar programlarına katılmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. Bakanlar Çelik ve Eroğlu, Şanlıurfa temasları kapsamında ilk olarak Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti. Vali Güngör Azim Tuna tarafından kapıda karşılanan Bakanlar, şeref defterini imzaladıktan sonra valilik makamına geçti. Bakanlara Şanlıurfa ile ilgili brifing veren Vali Tuna, Faruk Çelik ve Veysel Eroğlu’nu Şanlıurfa’da ağırlamaktan dolayı onur duyduğunu söyledi.

Vali Tuna tarafından Bakan Eroğlu’na Şanlıurfa tablosu, Bakan Çelik’e ise üzerinde yağlı boya ile fotoğrafının bulunduğu tablo hediye edildi.

Çelik ve Eroğlu, daha  sonra toplantı salonunda basın açıklamasında bulundu. Şanlıurfa’ya en çok gelen bakanlardan birisi olan Veysel Eroğlu, Urfa için yeni müjdeler verdi. Şanlıurfa’ya dev yatırımlar yaptıklarını belirten Eroğlu, “764 Milyon TL maliyetindeki 12 tesisin temelini daha atıyoruz” dedi.

AK Parti Hükümeti olarak daha önce Şanlıurfa için  verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Eroğlu, “Sözümüzün eriyiz, söz verince yaparız” diye ifade etti.

Eroğlu, Arkeoloji Müzesi Önü’nde düzenlenecek toplu temel atma töreninde; DSİ tarafından inşa edilecek Siverek İçmesuyu İsale Hattı İnşaatı, İçmesuyu Arıtma Tesisi, 5 adet sulama tesisi, 4 adet taşkın koruma tesisi ile OGM tarafından yapılacak 1 adet tesisin temelini atacaklarını kaydetti.

Bu arada Bakanların programına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Akyürek ve bakanlık bürokratları da eşlik ediyor. 

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2017, 16:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 7 yıl Önce

iyi ve bol müjdeler urfa.....

Yarımtepe Rişvanlı kaya
Yarımtepe Rişvanlı kaya - 7 yıl Önce

Mevcut projeler neden bitmiyor sayın bakanım. Bozova pompaj sulama mesela

SIRADAKİ HABER