Title of a News Article

Bakü'de konuştu...

Bakü'de konuştu...
banner206
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Nihat Çiftçi, Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de iki kent arasında iş birliği ve Turizm'in geliştirilmesi için çalışacaklarını söyledi. Bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere Bakü'de bulunan Başkan Çiftçi, Yunus Emre Enstitüsünde konuştu.  
Bakü Yunus Emre Enstitüsü ev sahipliğinde Doç. Dr. Ganire Paşayeva'nın önderlik ettiği "Avrasya Uluslararası Araştırmalar Enstitüsü" Toplumsa Birliğinin davetiyle Bakü'ye gelen T.C. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi, Malatya Battal Gazi Belediyesi Başkanı Selahattin Gürkan, GAP Medya Mensupları Toplumu Başkanı Hamit Özpolat ve Duru TV Genel Müdürü Mehmet Canbek'ten oluşan heyetin katılımıyla "Şanlıurfa ve Battalgazi'den Karabağ'a Gönül Köprüsü" adlı etkinlik gerçekleştirilecekleri söyledi. 

Şanlıurfa ile Bakü arasında gönül köprüsü kuracaklarını ifade eden Çiftçi' iki Devlet tek Millet olan Türkiye-Azerbaycan arasında ikili ilişikiler en üst seviyede, ancak bu yeterli değil, Bakü-Şanlıurfa arasında özellikle Turizm alanında ciddi etkinlikler yapılmalıdır, bunun için ortak hareket etmeliyiz, Şanlıurfamızı temsilen Hüseyin Büyükfırat kardeşimiz burada bizi en iyi şekilde temsil ediyor, Bakü heyetini de en kısa zamanda Şanlıurfamızda bekliyoruz'dedi. 

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2018, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195