Title of a News Article

Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nden bir ilk

 Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nden bir ilk
banner206

Şanlıurfa’da, Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde, hasta ve yakınlarına yönelik sıra gecesi düzenlendi. Yöresel türkülerin seslendirildiği gecede hastane görevlileri çiğköfte yoğurdu.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi yönetimi, uzun süredir tedavi gören hastaların moral bulması için sıra gecesi düzenlendi. Hastanenin yemekhanesinde düzenlenen sıra gecesine hasta, hasta yakınları, doktorlar ve hemşireler katıldı. Yöresel türkülerin seslendirildiği gecede, görevliler çiğköfte yoğurdu. Yaklaşık 2 saat süren gecenin ardından hasta ve yakınlarına yoğrulan çiğköfteden ikram edildi.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Şahin Yaztürk, amaçlarının hastalara moral vermek olduğunu söyledi. Yaztürk, "Hastaneler genelde şifahane olarak bilinir ama bu şifahane sadece bedensel yapılara şifa vermek değil. Aynı zamanda ruhlara da şifa vermek istiyoruz. Uzun süre bizim hastanemizde yatan insanlarımız var ve onların yanında bulunan akrabaları var bu insanlar gerçekten sıkıntı içerisindeler bu tür sosyal faaliyetlerle elimizden geldiği kadar onların sıkıntısını bir nebze azaltmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2014, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195