Title of a News Article

Balıklıgöl’de operasyon…

.

Balıklıgöl’de operasyon…
banner206

Balıklıgöl’de kamuya açık alanlara masa ve sandalye atarak kazanç elde eden işyerlerine yönelik operasyon düzenlendi. Zabıta ekipleri tarafından düzenlenen ve polislerin de destek verdiği operasyonda; hem kaldırım işgalleri önlendi hem de Balıklıgöl Platosunda yeşil alanlara konulan masa ve sandalyeler kaldırıldı.  

Şanlıurfa’da valiliğin aldığı karar gereği Balıklıgöl’deki kafeleri kaldırmak için çalışma başlatan zabıta ekipleri, işletme sahiplerinin tepkisiyle karşılaştı. Surlara çıkıp toplu halde intihar tehdidinde bulunan işletme sahipleri ile polis ve zabıta arasında gergin anlar yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’da valilik tarafından alınan kararla Balıklıgöl platosundaki bazı işletme ve kafelerin tarihi dokuya zarar verdiği gerekçesiyle kaldırılmasına karar verildi. İşlemi gerçekleştirmek isteyen zabıta ekipleri polis eşliğinde Balıklıgöl platosundaki iş yerlerine gitti. Valiliğin aldığı karara karşı çıkan işletme sahipleri ile zabıta ve polis arasında gergin anlar yaşandı. Karara karşı çıkan işletme sahipleri kale surlarına çıkarak toplu halde intihar tehdidinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi gelmediği sürece eylemlerine devam edeceklerini söyleyen işletme sahipleri ile zabıta ve polis arasındaki gerginlik devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2016, 11:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
TURİZMCİ
TURİZMCİ - 7 yıl Önce

VALİLİĞİN ŞİMDİYE KADAR YAPTIĞI EN DOĞRU KARAR BALIKLI GÖL KENARINDA İNSANLAR YÜRÜYEMİYOR YEŞİL ALANLAR GASP EDİLMİŞ DOKU TAHRİP EDİLMİŞ RANTIN HESABI SORULMALIDIR VEBAL VALİLİĞİNDİR TEBRİKLER

EREN
EREN - 7 yıl Önce

Tebrikler sayın valimiz çok cesur davranmış bu olayın üstesinden gelecektir inşAllah.Cafe sahipleri belediye başkanını istemeleri ayrıcada düşündücü.

urfalı
urfalı - 7 yıl Önce

çok şükür görebildiler

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142