Title of a News Article

Başbakan'dan Trump yorumu

Başbakan'dan Trump yorumu
banner206
 Başbakan Yıldırım, ABD Başkanı Trump'ın Suriye'den çekilme açıklamasını "Farklı açıklamalar var ama bizi başkan bağlar. Doğru karar vermiştir, kendisini kutluyoruz." sözleriyle değerlendirdi.

BOSNA ZİYARETİ DÖNÜŞÜ AÇIKLAMA YAPTI

Başbakan Yıldırım'ı, Bosna Hersek ziyareti dönüşü Esenboğa Havalimanında Ankara Valisi Ercan Topaca, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ile diğer yetkililer karşıladı.

Yıldırım ile Başbakan Yardımcısı Recep AkdağEkonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da Ankara'ya geldi.

"DOĞRU KARARI VERMİŞTİR, KENDİSİNİ KUTLUYORUZ"

Yıldırım yaptığı açıklamada Fransa'nın tutumunun ağır tahrik olduğunu belirterek ABD ile Fransa'nın vardiya değişimi yaptıklarını söyledi.

Başbakan Yıldırım, Trump'ın Suriye açıklamasına ilişkin, ''Farklı açıklamalar var ama bizi başkan bağlar. Doğru karar vermiştir, kendisini kutluyoruz.'' dedi.

"NOSTALJİK FAALİYETLERE KATILMA LÜKSÜMÜZ YOK"

Yıldırım, Kosova'daki MİT operasyonuna ilişkin, ''Terör örgütlerine yönelik faaliyetler meşru hak'' ifadelerini kullandı.

İngiltere-Rusya casus krizine değinen Başbakan Yıldırım, ''Nostaljik faaliyetlere katılma lüksümüz yok'' açıklamasında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2018, 22:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
halil dağ
halil dağ - 6 yıl Önce

sayın başbakan karın nasıl semiha hanım durumu vaziyeti iyimi işAllah bi ihtiyacı yoktur sayın başbakan karına selam söyle

halil dağ
halil dağ - 6 yıl Önce

siz bi yoldan çekilin gölge etmeyin ayağıma dolanmayın ben ekmek kazanacağım yeri bilirim siz bi yolunuza gidin yeter fazla konuşmayın

SIRADAKİ HABER

banner195