Title of a News Article

Başbakan Davutoğlu’ndan Ceylanpınar’a Büyük Değer

Ankara, ATO Congresium’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘’ 500 Milyon TL’lik Dev Yatırım’’açılış töreni düzenlendi.

500 Milyon TL’lik Dev Yatırım projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından 81 ilden belediye başkanları katıldı. Düzenlenen açılış törenine Ceylanpınar Belediye başkanı Menderes Atilla’da davet edilerek büyük bir sürpriz yaşandı.  Açılış törenine Başbakan Ahmet Davutoğlu’da  programa katılarak belediyelere hizmet aracı verilmek üzere belediye başkanları sahneye çağırıldı. Hizmet araçlarının teslimi için ilk olarak Ceylanpınar Belediye başkanı Menderes Atilla davet edilerek, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce tarafından, Ceylanpınar Belediyesine tam donanımlı 350 bin tl değerinde temizlik aracının anahtarı teslim edildi.

Düzenlenen araç teslim töreninde devlet büyüklerinin Ceylanpınar ilçesine verdiği değeri bir kez daha gösterdi.  Tam donanımlı hizmet aracını teslim alan Belediye Başkanı Menderes Atilla, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na ve Ceylanpınar’ın Fahri hemşerisi Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce beyefendiye teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 21:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142