Title of a News Article

Başbakan, Tır şoförleri ile görüştü

 Başbakan, Tır şoförleri ile görüştü
banner206

Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir süre önce Musul’da IŞİD terör örgütü tarafından rehin alınan ve daha sonra serbest bırakılan tır şoförleri ile Şanlıurfa’da görüştü.

Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Rabia Meydanı’nda düzenlenen iftar programına katıldı. Binlerce kişinin katıldığı iftar programında bir konuşma yapan Erdoğan, bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni düzenlenen Rabia Meydanı’nda iftara iştirak eden herkese teşekkür eden Erdoğan, “Mısır’daki Rabia Meydanı, kardeşlerimizin verdikleri hak ve özgürlük mücadelesinin sembolü olmuştur. Bu meydana aynı ismin verilmesini Mısırlı kardeşlerimize gönderilmiş bir selam, bir destek mesajı olarak değerlendiriyorum” dedi.

Erdoğan, konuşmasının ardından Irak’ta IŞİD terör örgütü tarafından rehin alınan ve bir süre sonra bırakılarak ülkeye geri dönen tır şoförleri ile görüştü. Tırların ait olduğu Kızıl Grup Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Kızıl ile de görüşen Erdoğan, Irak’ta yaşadıkları bu maddi kaybın giderileceğini söyledi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2014, 21:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Polat
Mustafa Polat - 7 yıl Önce

3yil geçti araçların mtv vergi borçlarından dolayı hiçbir şekilde çalışamıyor uz lütfen sesimize ses olun IŞİD mağdur ları saygılar Şanlıurfa Birecik ten

SIRADAKİ HABER

banner195