Title of a News Article

Başbakan Urfa’da

 Başbakan Urfa’da
banner206

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti’nin 99. Genişletilmiş İl Başkanları ve Belediye Başkanları toplantısına katılmak üzere bugün sabah saatlerinde Şanlıurfa’ya gelecek.

AK Parti’nin 99. Genişletilmiş İl Başkanları ve Belediye Başkanları toplantısı bugün GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılacak. Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılacak toplantıya; Başbakan yardımcıları, bakanlar, belediye başkanları ve il başkanları katılacak.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’in açılış konuşması ile başlayacak olan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları ve Belediye Başkanları toplantısında, AK Parti Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu da bir konuşma yapacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik de, Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilgili bir sunum yapacak. Son olarak kürsüye gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, parti çalışmaları ve gündeme dair konular üzerine bir konuşma gerçekleştirecek. Davutoğlu’nun, konuşmasının büyük bölümünü Suriye’de yaşanan iç savaştan kaçarak ülkemize sığınan Suriyelilere yer vermesi bekleniyor. Toplantı daha sonra basına kapalı bir şekilde devam edecek.

Bu arada Başbakan Ahmet Davutoğlu, bu toplantının ardından Suruç İlçesine geçecek ve burada Suriyeli sığınmacıların konakladığı kampları ziyaret edecek. Kamplarda denetlemelerde buunacak olan Davutoğlu, daha sonra kentten ayrılacak.

Programa şunlar katılacak;

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Şahin, Süleyman SOYLU, Haluk İPEK, Beşir Atalay,

Yasin AKTAY, Nükhet HOTAR, Abdulhamit GÜL, Mehmet MUŞ, Öznur ÇALIK, Nureddin NEBATİ, 

Ekrem ERDEM, Mustafa ŞENTOP, Azize Sibel GÖNÜL, Abdurrahim BOYNUKALIN     , Başbakan Yardımcısı

Ali Babacan, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,Enerji ve Tabii Kaynaklar  Bakanı Taner Yıldız, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç,

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker,          İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz,

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bakan yardımcıları, AK Parti il başkanları, AK Partili belediye başkanları ve AK Partili İl genel Meclis başkanları katılacak. 

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2014, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195