Title of a News Article

Başbakan Urfa’ya geliyor

.

 Başbakan Urfa’ya geliyor
banner206

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kadir Gecesi  iftarını Urfa’da açacak. 

İBRAHİM HALİL ŞEKER
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 13 Temmuz Pazartesi günü Şanlıurfa’ya geliyor. En son 7 Haziran seçimleri öncesinde miting için Urfa’ya gelen Başbakan Davutoğlu, Ramazan ayının 26. Günü yeniden Peygamberler Şehri’ne gelecek.

 

İftara katılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bazı bakanlar ve AK Parti Şanlıurfa milletvekillerinin eşlik edeceği Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2 Bin kişinin katılımıyla düzenlenecek iftar yemeğine katılacak. Kadir Gecesi’ne denk gelen Pazartesi günü düzenlenecek olan iftar yemeğinin, Haleplibahçe Müze Kopleksinin yanında veya Rabia Meydanı’nda düzenlenmesi planlanıyor. İftar yemeği programında bir konuşma yapması beklenen Davutoğlu’nun, AK Parti’ye verilen destekten dolayı Urfalılara teşekkür edeceği öğrenildi.

 

Teşkilatlarla toplantı yapacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa ziyaretinde AK Parti İl Teşkilatı ve ilçe teşkilatları le bir toplantı da düzenleyecek. Yapılacak toplantıda 7 Haziran seçimlerinde Şanlıurfa’daki seçim sonuçları masaya yatırılacak ve koalisyonla ilgili teşkilatların görüşleri dinlenecek.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2015, 11:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
celal
celal - 9 yıl Önce

2.000 kişi değil ,6.000 kişi ile iftar yapılacak

SIRADAKİ HABER

banner195