Title of a News Article

Başbakan ve Bakanlar Urfa için toplanacak

 Başbakan ve Bakanlar Urfa için toplanacak
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa’nın sorunları ile ilgili Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında bakan ve milletvekillerinin katılımıyla bir toplantı yapılacağını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Partinin ikinci Başkanları Zeki Kurt,Cemil Çadak,Mehmet Canpolat, Mehmet Fatih Yıldız ile birlikte parti binasında yaptığı basın açıklamasında, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısını ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Şanlıurfa’ya gelişini değerlendirdi. Teşklat olarak iyi bir sınavdan geçtiklerini belirten Eğilmez, Şanlıurfa’ya gelerek programa katılan herkesin şehirden memnuniyetle ayrıldığını bildirdi.

“AK Parti Genişletilmiş il başkanları toplantısı ilimiz için çok önemli bir gündü” diyen Eğilmez, açıklamasında şunları kaydetti;

“Genel Başkanımız, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ilimize geldi. Bu organziasyonda görev alan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımıza, milletvekillerimize Büyükşehir Belediye Başkanımıza, bakanlarımıza tüm şanlıurfalılara teşekkür ediyorum. Katılımcıların hepsi çok memnun ayrıldılar, çok büyük ölçüde memnuniyelerini bize ilettiler. İlk defa Ankara dışında genişletilmiş  il başkanları toplantısı Urfa’da yapılıyor. Daha önce hiç tecrübe yok, ilk biz yaptık. Buna rağmen belki ufak tefek aksaklıklar oldu ama buna rağmen yüzde 99 oranında bir memnuniyet var. Hem Genel Başkanımız ve Başbakanımız tarafından hem teşkilat başkanlarımız hem de bakanlarımız tarafından bu memnuniyet bizlere iletildi. Bende bir kez daha bu çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarıma, tüm teşkilat mensuplarımıza, dava arkadaşlarımıza, bütün şanlıurfaılara teşekkür ediyoruz. Bu bizler için, şanlıurfa için çok önemliydi. Çünkü 81 ilden temcileriler bu programımıza katıldı. Belediye başkanlarımız, il başkanlarımız, kadın kolları, gençlik kolları, il genel meclis başkanları, meclis 1. Başkan vekilleri bunların hepsi bu programa katıldı. Bunun yanında belediye başkanları toplantısı ve belediye başkanlarımızın 13 ilçemizdeki programları da çok önemliydi. Burada çok başarılı bir sınav verildi.”

Eğilmez, Şanlıurfa’nın sorunlarıyla ilgili deBaşbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştüklerini ifade ederek, “Sayın Başbakanımızın talimatıyla ilgili tüm bakanlar en geç Pazar gününe kadar toplanacak, milletvekillerimizin ve bizlerin katılımıyla Urfa’nın sorunları değerlendirilecek. Sayın Başbakanımız bunları tek tek not aldı. Enerji bakanımız Rusya’da olduğundan dolayı bu programa katılamadı. Bizim de en büyük sorunumuz enerji sorunumuz. Bu konuda bir karar alındı. Ankara’da yine Sayın Başbakanımızın başkanlığıdna bit toplantı yapılacak. Bu toplantıda Urfa’nın sorunları ele alınacak” şeklinde konuştu.

Eğilmez, ayrıca Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun sivil toplum kuruluşları ile yaptığı toplantıyı kendilerinin tertip etmediğini ve Başbakanlığın düzenlediğini belirterek, “Bu Çözüm Süreci ile ilgili bir toplantıydı. Programa katılan STK temsilcilerini Başbakanlık belirledi” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2014, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195