Title of a News Article

Başbakan Yıldırım Ata ziyareti yaptı

Başbakan Yıldırım Ata ziyareti yaptı
banner206
 Başbakan Binali Yıldırım Şanlıurfa ziyaretinde, ata topraklarından akrabaları olan Badıllı aşiretiyle Kararaköprü'ye bağlı Külaflı köyünde bir araya geldi. 
Başbakan Binali Yıldırım yeni eğitim döneminin açılışı ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Şanlıurfa'ya gelirken,  ata yurdundan akrabaları Badıllı aşiretini unutmayarak ziyarette bulundu. 

Başbakan Yıldırım'ı Karaköprü'ye bağlı Külaflı kırsal mahallesinde Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Badıllı aşireti kanaat önderleri Sait Badıllı, Osman Badıllı ve köyde yaşayan akrabaları karşıladı. Başbakan Yıldırım akrabaları tarafından coşkulu bir şekilde karşılanırken, Külaflı köyündeki vatandaşlar Başbakan'a sevgi gösterisinde bulundular. 
Bir süre akrabalarıyla sohbet eden Başbakan Binali Yıldırım Şanlıurfa'daki akrabalarıyla bir araya geldiği için mutlu olduğunu söyledi. 

Akrabalarıyla bir araya gelmekten gurur duyduğunu söyleyen Başbakan Yıldırım, "Külaflı köyünde sizlerle buluşmaktan gurur duyuyorum.  Uzun yıllardan beri birbirimizin varlığını biliyoruz ama bir türlü bir araya gelip tanışamadık ve konuşamadık. Kısmet bugüneymiş. Bize gösterdiğiniz sıcak karşılama, candan ev sahipliği için Metin bey’e, Sait Bey’e Osman bey ve Faruk Beye teşekkür ediyorum” dedi. 

Başbakan Yıldırım şunları söyledi:
 "Biz büyük bir aileyiz. 80 milyon kardeşiz ve birlikte Türkiye'yiz. Devletimizle, bayrağımızla, vatanımızla gurur duyuyoruz. Birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize zarar vermek isteyen kim varsa canına okuyacağız. Bugünkü misafirperverliklerinden dolayı Şanlıurfalılara çok teşekkür ediyorum."

Ziyarette Başbakan Yıldırım'a, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Milletvekilleri AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ilçe belediye başkanları eşlik etti.

Ziyarette Badıllı aşireti önde gelenlerinden Sait Badıllı Başbakan Yıldırım’a plaket takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2017, 00:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142