Title of a News Article

Başbakan Yıldırım'dan kadro müjdesi...

.

Başbakan Yıldırım'dan kadro müjdesi...
banner206
 Başbakan Binali Yıldırım, Öz Orman İş Sendikası’nın düzenlediği konferansta kadro müjdesi verdi.

Başbakan Yıldırım, taşeron işçilere, mevsimlik işçilere ve 4/C’lilere müjde verdi: ‘Herkesi mutlu edecek bir çözüm üretme konusunda talimat verdim. Çalışma yapılıyor. İnşallah uygun bir çözüm mutlaka bulunacak’

 

TAŞERONA VE 4C’LİYE KADRO MÜJDESİ

Yıldırım, “Herkesi mutlu edecek bir çözümü üretme konusunda, gerek taşeron işçilerimiz gerek mevsimlik işçilerimiz gerek 4/C’liler, bütün bu sorunları çözmek için arkadaşlarımıza gereken talimatları verdim, çalışmalarını yapıyorlar. İnşallah uygun bir çözüm mutlaka bulunacak” dedi.

’15 Temmuz Darbe Girişimi- Küresel Satranç’ adlı Uluslararası Demokrasi Kongresi’nde konuşan Başbakan Yıldırım, geçici orman işçilerinin sorunlarını ve çözümü konusundaki taleplerini dinlediklerini kaydetti. Yıldırım, şunları söyledi: “Sorununuzu en yüksek perdeden burada huzurumuzda ilettiniz. Siz görevinizi yaptınız. Şimdi bize düşen sizin sorunlarınızı torunlara havale etmek değil, çözmektir. Türkiye’de mevsimlik işçi, geçici işçi, taşeron işçisi ve buna benzer kamuda var olan önemli de bir sorunumuz var. Sorunları çözerken asla popülizm yapmadık. Bundan sonra da popülizmle işimiz olmaz. Ümit verip arkasını getirmek bizim en büyük hassasiyetimizdir. Bu konuyu biliyoruz. Bunun çözümünün kolay bir iş olmadığını da biliyoruz. Ama bunun bir şekilde çözülmesi gerekliliğini de biliyoruz. Onun için herkesi mutlu edecek bir çözümü üretme konusunda, gerek taşeron işçilerimiz gerek mevsimlik işçilerimiz gerek 4/C’liler, bütün bu sorunları çözmek için arkadaşlarımıza gereken talimatları verdim, çalışmalarını yapıyorlar. İnşallah uygun bir çözüm mutlaka bulunacak. Biz hiçbir konuyu bugüne kadar çözümsüz bırakmadık, bundan sonra da bırakmayız.”

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2017, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195