Title of a News Article

Başbakan’ın Urfa’ya geliş tarihi netleşti

 Başbakan’ın Urfa’ya geliş tarihi netleşti
banner206

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti’nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısının 26 Kasım’da Urfa’da olacağını ve bu toplantıya Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağını belirtti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte parti binasında gündeme dair değerlendirmede bulundu. AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısının 26 Kasım’da Urfa’da yapılacağının netleştiğini belirten Eğilmez, toplantıya Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başkanlık edeceğini bildirdi.

Her ay Ankara’da AK Parti Genel Merkezinde yapılan genişletilmiş il başkanları toplantısının ilk kez Ankara dışında Şanlıurfa’da yapılacağını sözlerine ekleyen Eğilmez, “Toplantıya 81 ilin il başkanları, il gençlik kolları, kadın kolları başkanları, AK Partili il ve büyükşehir belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye başkanları, bakanlar kurulunun tamamına yakını 25 Bakan yardımcısı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcılarının tamamı ve MYK Üyeleri katılacak” dedi.

Eğilmez, Başbakan Davutoğlu’nun bu toplantının ilkini Urfa’da yapmasının öneminin çok büyük olduğunu kaydederek, “Hükümetimiz ve başbakanımızın Urfa’ya verdiği değerini ortaya koymaktadır. Teşkilat olarak bu toplantıya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bu toplantıda Şanlıurfa’nın bütün sorunlarını bir kez daha değerlendireceğiz” diye ifade etti.

 

Faruk Çelik Urfa’ya geliyor

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Bakan Faruk Çelik’in de 7 Kasım’da Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve yönetim kurulu üyeleri ile Urfa’ya geleceğini kaydederek, “Urfa’da THY Yönetimi il bir toplantı yapılacak. Bu toplantıda Urfa’ya yönelik ek uçak seferleri konuşulacak” şeklinde konuştu.

Suriye’de yaşanan olaylara da değinen Eğilmez, “Kobani’den gelen Suriyelilere AK Parti kadroları kucak açtı. Urfa’da şuan 450 Bin civarında Suriyeli bulunuyor. Suriyelilerin, savaşın biran önce bitmesi ile birlikte ülkelerine dönmelerini arzu ediyoruz” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2014, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195