Title of a News Article

Başhekim Güzelçiçek'ten önemli açıklama

Başhekim Güzelçiçek'ten önemli açıklama
banner206
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güzelçiçek Coronavirüs salgını ile ilgili hastane olarak yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi vererek önemli açıklamalarda bulundu.
Dünyayı kısa sürede etkisi altına alan ve küresel bir salgın haline dönüşen coronavirüsüne karşı alınan önlemler ve çalışmalar hakkında bilgi veren Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güzelçiçek “Bugün saat 13.30 itibari ile hastanemizde hasta ve hasta yakınlarının yanı sıra sağlık çalışanlarımızın güvenliği için “Az temas ve az bulaş” mantığı ile hareket ederek Poliklinik hizmetlerini asgari seviyeye indirmiş olup hasta ziyaretlerinin yanı sıra vermiş olduğumuz poliklinik hizmetlerinin acil servis ve kanser dışında sınırlandırarak asgari seviyede olduğunu ifade ederek alınan önlemlerin herkesin sağlığı için olduğunu ifade etti.
Başhekim Güzelçiçek açıklamasının devamında “Hastanemizde grip polikliniği, izolasyon servisleri ve yoğun bakım ünitelerindeki tüm hazırlıklar yapılmış olup herhangi bir karantina durumu yoktur. Almış olduğumuz tüm bu önlemler hepimiz içindir” diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2020, 19:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142