Title of a News Article

Basın sitesi, Allah’a emanet!

.

Basın sitesi, Allah’a emanet!
banner206

Şanlıurfa TOKİ Basın sitesinde sorunlar bitmek bilmiyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Şanlıurfa Karaköprü ilçesinde gazeteciler için yapılan 229 Konut’un sorunları daire sahiplerini bıktırdı.

Yaklaşık olarak 1 yıldır teslim edilen dairelerin her geçen gün sorunları artarak devam ediyor. Çalışmayan asansörler, katlardan sızan sular, çatlayan duvarlar, kanalizasyon boruların tıkanması, kırık kapılar vs. gibi bir çok sıkıntısı olan dairelerin sorunlarını görmezden gelen TOKİ idaresi, bu kadar sorun yaşayan bina sakinlerinin şikâyetlerine sessiz kalması daire sahiplerini çok kızdırdı.

Daire sahipleri, bu kadar sorunun yaşandığı ve mağdur olduğu evlerle ilgili TOKİ idaresi neden sessiz kalıyor. Şikâyetlere rağmen herhangi bir heyetin gelip inceleme yapmaması kafalarda soru işareti bıraktırıyor.

Son olarak yaşanan sorunlardan bir diğeri ise, binaları lağım sularının basması bina sakinlerini çileden çıkardı. Çaresiz kalan bina sakinlerin imdadına her defasında ŞUSKİ ekiplerinin koşması daire sahiplerinin takdirini topluyor. ŞUSKİ ekiplerinin müdahalesi ile sorunun çözülmesi çok sürmeden tekrar yenileniyor. TOKİ İdaresinin ayıbını daha ne kadar ŞUSKİ Müdürlüğü kapatacak bilinmez ama ŞUSKİ ekipleri olmazsa daire sahipleri lağım sularının kokusundan dolayı evlerinde oturamıyor. TOKİ İdaresi yetkilileri ise, bu kadar sorun yaşayan Basın sitesi sakinlerinin sesini ne zaman duyacakları ise merakla bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2016, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195