Title of a News Article

Başına geldiklerine inanamayacaksınız!

Başına geldiklerine inanamayacaksınız!
banner206
Gaziantep'te esnaflık yaparken kendisinden habersiz alındığını ileri sürdüğü kredi kartları nedeniyle tefecilere 400 Bin TL borçlandığını söyleyen 2 çocuk babası Enver Ülgen, Şanlıurfa'ya sığınarak yetkililerden yardım istedi.

İddiaya göre, Gaziantep'te işlettiği elektronikçi dükkanında yanında çalışan elemanı ve tefeciler Enver Ülgen'i dolandırarak 400 Bin TL borçlu çıkarttı. Defalarca borcunu ödediğini ancak halen borçlu olduğundan can güvencesi olmadığını ileri süren Enver Ülgen, yetkililerden yardım istedi. Ülgen, "Ben Gaziantep'te esnaflık yaparken yanımda çalışan elemanım benden habersiz kredi kartımı ve kasada olan kimlik bilgilerimi almış. Tefeciler de bunu alıp adıma para çekmiş, şu anda 400 Bin TL borçluyum. 2 çocuğum var, alacaklılar her gün beni arıyor küfür edip tehdit ederek parasını istiyor, benim bunu ödeme imkanım yok. Dışarı çıkıp çalışamıyorum, alacaklılar beni bulur diye. Allah rızası için bana yardımcı olsun yetkililer" dedi.

 

Ayrıca hakkında 8 mahkeme kararı olan ve 18 icra dairesi tarafından işlem yapılan Ülgen, bu harcama ve kullanımlarının kendisinin olmadığını ve haberinin olmadığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2014, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195