Title of a News Article

Başkan Aksoy'dan öğrencilere üniversite hazırlık seti

Başkan Aksoy'dan öğrencilere üniversite hazırlık seti
banner206

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Sosyal Belediyecilik anlayışıyla gençlere yönelik olarak gerçekleştirdiği hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.

Başkan Aksoy Bozova Belediyesi Eğitim Merkezinde üniversiteye hazırlık eğitimi gören öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Karakeçili ile birlikte Üniversiteye Hazırlık Kitap Seti dağıttı.

Seçildiği günden bu yana gençlerin ağabeyleri olarak sürekli yanlarında olan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘’Gençler bizim geleceğimiz, onlar için ne yaparsak azdır. Ben burada eğitim gören bütün öğrencilerimizden umutluyum. Geleceğin doktoru, mühendisi, avukatı ve öğretmeninin bu sıralardan çıkacağına inanıyorum. Hatta eminim ki geleceğin kaymakamları ve belediye başkanları da bu sıralardan çıkacak. Biz gerek belediye olarak gerekse şahsım olarak her zaman gençlerimizin yanında olduk ve bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Gençler geleceğimiz anlayışla eğitim merkezimizin kapısı öğrencilerimize ve gençlerimize her zaman açık.’’ dedi.

Eğitim gören öğrenciler Başkan Aksoy’a ‘’Başkanımız her zaman bizim yanımızda. Ne zaman kapısını çalsak desteğini hiçbir zaman bizden esirgemiyor. O hem bizim başkanımız hem de ağabeyimiz. Kitap setlerini bizlere dağıttığı için başkanımıza teşekkür ederiz’’ dediler.

Bozova Belediyesi Eğitim Merkezi Haftanın 7 günü, saat: 08:00’da eğitime başlayarak saat 19:00’a kadar hizmet vermekte olup, soru çözüm odaları , etüt salonu ve eğitim sınıfları ile üniversiteye hazırlanan gençlerin kaydını almaya devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2019, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195