Title of a News Article

Başkan Altun kime çağrıda bulundu

Başkan Altun kime çağrıda bulundu
banner206

HABER: PAŞA BENZER

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'e Şanlıurfalı esnafın çekmiş olduğu sıkıntıları dile getiren bir dilekçe gönderdi. Başkan Altun, Hükümetin seçim döneminde vermiş olduğu faizsiz kredi vaadinin bir an önce esnafa verilmesini istedi.

AK Parti Hükümetinin 1 Kasım genel seçimleri öncesi vatandaşlara ve özellikle küçük esnafa vermiş olduğu faizsiz kredi vaadinin bir an önce uygulamaya geçmesini isteyen Başkan Altun bu uygulamanın esnafın kalkınmasında büyük ölçüde yarar sağlayacağını söyledi.

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, yazmış olduğu dilekçesinde şunlara vurgu yaptı;

"Sayın Genel Başkanımız, Hükümetimizin Seçim döneminde Esnaflara vermeyi vaat ettiği 30.000 TL Faizsiz krediyi her ilde birkaç tane esnaf aldıktan sonra durduruldu. Piyasaların canlandırılması için, Esnaf ve Sanatkarların ayakta durabilmesi adına bu vaat edilen kredilere acilen ihtiyaç vardır. İlgili kurumlarla görüşülerek 30.000 TL faizsiz kredilerin tekrar verilmesini, eğer imkanlar kısıtlı ise bu rakam 25.000 TL veya 20.000 TL olarak verilsin. Böylece hem piyasalar canlanır hem de esnaf rahatlamış olurlar. Esnaflarımızın sizlerden bu yönde talepleri var ve gerekenin yapılmasını saygılarımızla arz ederiz."

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2016, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195