Title of a News Article

Başkan Atilla, 10 Yılda Değil 1 Yılda 15 Araç

Ceylanpınar’a daha iyi hizmet yapmak amacıyla Ceylanpınar Belediyesi, araç parkına 1 yıl içerisinde 15 adet yeni araç kazandırarak araç filosunu güçlendirdi.

Her konuda ilçeye hizmet anlayışıyla belediyeciliğe devam eden Ceylanpınar Belediyesi , 4 adet hizmet aracı, 1 adet makam otomobili, 2 adet temizlik aracı, 1 adet yol temizleme aracı, 1 adet arasöz aracı, 1 adet büyük iş makinesi paletli lob-et aracı, 3 adet damperli kamyon aracı, 1 adet 50 kişilik şehir içi otobüs aracı, ve 1 adet vidanjör aracı olmak üzere toplam 15 adet 2014-2015 model araçlarla Ceylanpınar Belediyesi araç filosuna eklenerek gücüne güç kattı.

Her şeyi Ceylanpınar halkı için yaptığını belirten Başkan Atilla, ‘’Geçmiş dönem belediye 10 yıl içerisinde aldığı araç sayısı 17. Bizim belediye başkanlığımız döneminde 12 ayda 15 tane araç kazandırmışız. Neler almışız, Ceylanpınar ilçesine 1 yılda 15 araç. Diğer tarafta 10 yılda 17 araç, biz ise 1 yılda 15 tane araç Ceylanpınar belediyesine kazandırmışız. Ne kazandırmışız, 4 tane hizmet aracı, 1 adet makam otomobili, 2 adet temizlik aracı, 1 adet yol süpürme aracı kazandırmışız. Yol süpürme aracının değeri bugün 600 bin tl’nin üzerinde. İlçelerde ise yanılmıyorsam ilk defa Ceylanpınar belediyesi yol süpürme aracını almıştır. 1 adet arasöz aracı, 1 adet büyük iş makinesi kepçe, 3 adet damperli kamyon aracı, 1 adet 50 kişilik şehir içi otobüsü, 1 adet vidanjör kazandırmışız. Araçlarımıza baktığınız zaman Ceylanpınar destek hizmetleri müdürlüğüne Allah nazarlardan korusun diyorlar oto galerimi hepsi 2014-2015 model sıfır araçlar. Bu araçlarımızı inşallah kazasız belasız Ceylanpınar’a 10 yıl sorunsuz bir şekilde hizmet edecek. Bundan sonra ise hizmetlerimiz devam edecek, Allahın izni ile hedefimiz çok büyük. Üstadımız büyük adam uzun adam Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘’Durmak yok Yola Devam’’ diyoruz ‘’dedi.

Ayrıca Başkan Atilla, Ceylanpınar ilçesine araç filosunu güçlendirmesinde yardımcı olan ve emeği geçen tüm personel çalışanlarına, belediye meclis üyelerine, Milletvekillerine, Çevre ve Şehircilik bakanı İdris Güllüce’ye, Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı Celalettin Güvenç’e Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’e teşekkür etti.

Ceylanpınar belediye destek hizmetlerinde yeni gelen araçlarda incelemelerde bulunan Başkan Atilla, buradan ayrılarak belediye başkanlığına geçti.

Ceylanpınar belediye destek hizmetlerinde yeni alınan araçlar incelemelerin ardından hazırlanarak Ceylanpınar Cadde ve sokakların da şehir turu attı. 2014-2015 model hizmet araçları Ceylanpınarlıların beğenisine sunularak, yeni araçlar halkın taktirini topladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2015, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195